Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το cd με το νέο μνημόνιο πέταξε στη Βουλή ο Κασιδιάρης – «Πόρνες νταβατζήδων οι κυβερνώντες»! (vd)

Το cd με το νέο μνημόνιο πέταξε στη Βουλή ο Κασιδιάρης – «Πόρνες νταβατζήδων οι κυβερνώντες»! (vd)
Σε πολύ υψηλούς τόνους και με σκληρούς χαρακτηρισμούς κινήθηκε η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή.
Μίλησε για «νέο ανθελληνικό μνημόνιο της αριστεράς» και για «άθλιο, ξενόφερτο νομοθέτημα των 7500 σελίδων που είναι παράνομο και αντισυνταγματικό».
Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για αντισυνταγματικότητα του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, τονίζοντας ότι «χαρίζει την εθνική μας περιουσία σε ξένους τοκογλύφους», ενώ τόνισε ότι το μέτρο του περιβόητου "κόφτη" «οδηγεί σε άμεση μείωση τις δαπάνες για την άμυνα, αλλά διασώζει τα υπερκέρδη των νταβατζήδων εργολάβων».
Με αφορμή αυτό το γεγονός, αποκάλεσε τους κυβερνώντες "πόρνες εγχώριων νταβατζήδων και ξένων τοκογλύφων". Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε πέταξε στα υπουργικά έδρανα το cd με το νέο μνημόνιο (το οποίο προσγειώθηκε στο έδρανο του Τσακαλώτου) και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται και να φωνάζει όσο το Σύστημα ξεπουλάει την Ελλάδα.
Ο Προεδρεύων της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης έκλεισε τα μικρόφωνα και κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...