Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα: ««Εάν με βάλουν φυλακή, να ξεσηκωθείτε»! (vd)

Το διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα: ««Εάν με βάλουν φυλακή, να ξεσηκωθείτε»! (vd)
Σε διάγγελμα, μέσα από κανάλι στο youtube, προχώρησε ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος, καταδικάστηκε –από δικαστήριο της Πάτρας- σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.
«Δεν με αφήνουν ούτε να απολογηθώ» είπε και επιτέθηκε στα κανάλια και στο δικαστικό σώμα, λέγοντας ότι πλέον ξεκινά πόλεμος.
Στη συνέχεια προσέθεσε ότι με «αυτό τον άνθρωπο κ. Λεπίδα δεν υπάρχει καμία διαμάχη και ότι όλο το θέμα είναι αστικό». Τον κατηγόρησε για αχαριστία
Για το δικαστήριο της 17ης Μαρτίου, ο κ. Σώρρας είπε ότι ο δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε είχε κακούργημα στην Καλαματά και ζητήθηκε αναβολή, αλλά δεν δόθηκε διότι «το δικαστήριο ήθελε να εκτελέσει τον Αρτέμη Σώρρα».
Μετά, μίλησε για δικαστικό πραξικόπημα και υπογράμμισε ότι «δεν θα παραδοθώ ποτέ, διότι είμαι κυρίαρχος Έλληνας ιθαγενής και δεν έχω καμία σχέση με την ιδιωτική εταιρεία που λέγεται «Ελληνική Δημοκρατία».
Μίλησε για «παράνομη δίκη» και αναρωτήθηκε γιατί να του επιβληθεί στέρηση δικαιωμάτων για μία αστική διαφορά που έχει με έναν δικηγόρο, εξηγώντας ότι αυτό γίνεται για τις επόμενες εκλογές.
Κάλεσε όλα τα μέλη των «Ελλήνων Συνέλευσις» να λιώσουν στις μηνύσεις σε όλους τους δημοσιογράφους που λένε ψέματα, σε αστυνομικούς και πολιτικούς.
«Εάν με βάλουν φυλακή, να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση, να καταλάβουν όλοι ότι είστε πολλοί, να συσπειρωθείτε.» είπε.

16 σχόλια

  • Δημητράκης
    Δημητράκης Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Επισης η απαλλαγη λογω βλακειας δεν θεωρειται θετικη εξελιξη σε μια δικη.φαντασου να τους δικασουν και να πει ο εισαγγελεας απαλλασεται λογω βλακειας τους εκαστοτε προεδρους ε.συ!!!!!σαν καρπουζια θα ειναι....και με την βουλα....και με σφραγιδα. Που λεμε.επισης πρεπει να επιστρεψουν και τα λεφτα στον κοσμακη που παρακινουσαν να κανουν εξωδικα των Ελληνων Συνελευσις...ελλανιος συνωστισμος στο Κορυδαλλο θα γινει....καποιοι τα ελεγαν αλλα δεν ακουγαν αυτοι που επρεπε να τα ακουσουν και ελεγαν για κατι μαυρες ψυχες και φλεματα και λασπες και μπουρδες....δεν ειναι μουδιασμα Ηλια αυτο που σε επιασε.....ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι προεδροι των εσυ που εκαναν εστω και μια παρανομη πραξη θα εχουν χοντρα νομικα πλεξιματα, ολοι αυτοι που τοσα χρονια παρακινουσαν σε παρανομες ενεργειες, στοχοποιουσαν ατομα, εκφοβιζαν και εβριζαν ασυστολα θα καθισουν στο σκαμνι. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ/Α ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    το κλεισανε το παραρτημα στην Τριπολη?μ'αρεσει που ηθελαν να πανε και πιο κεντρικα να τους βλεπει ο κοσμος!

  • Τζίμης
    Τζίμης Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    O Ηλίας που πήγε ρε παιδιά; Δεν θα κάνει δηλώσεις;

  • θανασης
    θανασης Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ο μπασακιωτης έχει παραιτηθεί εδώ και ένα μήνα . τους αμόλησε . και καλά έκανε . μονος του παλεβε τόσα χρόνια κ όλοι θεατες . αλλα καταφερε και σηκωσε πολους σε όλη την ελλαδα . ο σωρρας δεν ειναι ο πολεμαρχος , απλα είναι αυτος που το ξεκινησε . καποια στιγμη θα φανερωθει ο αληθινος . δε ,θα αφησει ο θεος την ελλαδα να χαθει

  • λογικος
    λογικος Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 00:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παλικαρια πως ξερουμε οτι αυτος που βλεπουμαι στο βιντεο ειναι ο πραγματικος αρτεμης. Κανονικα θα επρεπε να μας δειξει την ελια που εχει σε σχημα ελληνικης ακτογραμης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακου λογικη σωρροκαμενου, οτι επειδη ολα τα κομματα ειναι για πεταμα να πιστευουμαι τον α@@@α. Αυτοι ειναι οι σωρροκαμενοι, αυτη την λογικη εχουν. Κα εξαπατιμενοι και μαγκες. Α ρε μου μπλεξαμε

  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ....ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ .....Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .....ΒΓΑΛΤΕ ΧΟΛΗ ....Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα λεφτά που δώσατε για όλες τις φαντασιοπληξίες θα σας τα γυρίσουν πίσω; ααχχαχαχαχααχαχχα
    Και μπαταχτσήδες που χρωστάτε και κορόιδα από τον Ψώρρα αχαχχαχαχααχχαχαχαχαχα
    2 φορές σας πιάσανε κότσους αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΣΙΩΝΙΣΤΙΛΑ λέει ο άλλος ο καμένος αχχαχααχαχχαχααχχαχαχαχαχααχ

  • Ουστ αγράμματοι
    Ουστ αγράμματοι Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ή ΚΩΣΤΑΣ. ή όπως θες να λέγεσαι, άνοιξε πρώτα τη γραμματική Α Δημοτικού και μετά κάνε τον έξυπνο.

  • ΚΩΣΤΑΣ.
    ΚΩΣΤΑΣ. Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΛΑ ΑΠΟΤ ΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ? ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 02:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιακο δεν πιστευω να ξεχασες αυτα που σου ελεγα....φευγα οσο ειναι καιρος.δεν με ακουγες.κατι ξεψαχνισματα ακουω.κατι προανακρισεις.κατι 7 υποπτους.κατι ποναγε η μεσουλα του Μακη στην δικη για αυτο δεν εμφανιστκε,κατι οτι η Βαγια ειχε παει και μολις ειδε οτι δεν πηρε αναβολη η δικη λακησε αλα γαλλικως και μην τον ειδατε τον κιτσο τον λεβεντη!για κατι ψυχες μαυρες ελεγες Λιακο τοτε.και σου απαντησα κατι.υπομονη και λακησε οσο ειναι καιρος.ερχονται και χειροτερα. 5 Απριλιου.....ετοιμασου!!!!!βλεπετε κυριοι αρχοντες του τοπου σε ποιον δωσατε βημα να μιλησει στους δημοτες σας?

  • χρήστος
    χρήστος Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/nomos-4444-2016-fek-234a-14-12-2016.html
    ο πρόεδρος των σωρραιων έχει αλλάξει , τέλειωσε η θητεία του πρώτου , έχει αναλλάβει άλλος τωρα ...είναι πρόεδροι για ένα χρόνο ....πρόεδροι μιας χρήσης ....πάντως για ένα χρόνο τα δωσε όλα ο μικρός

  • ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
    ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΜΙΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι έγιναν ρε παιδιά οι τοπικοί εκπρόσωποι του Σώρρα;;;;;Ξαφανιζολλλλλ;;;;;;;;;Λια στα έλεγα μην μπλεξεις δεν με άκουγες!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν γυρναγές την αποφαση για τα καλπικα 600 απο εδω και απο κει ηταν καλη η ελληνικη δικαιοσυνη - τωρα όμως που σου εριξε οοχτω χρονακια ειναι κακή. Μακηηηηηηη πες αλέυρι η φυλακα σε γυρεύει

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...