Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κεντροαριστερά | Υποψήφιος Πρόεδρος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Κεντροαριστερά | Υποψήφιος Πρόεδρος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως τις επόμενες ημέρες ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Χωρίς να έχει προχωρήσει σε επίσημες δηλώσεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προχωρεί σε πλήθος επαφών τις τελευταίες ώρες και εκτιμάται ότι θα προστεθεί και εκείνος με την σειρά του στην λίστα των στελεχών που θα διεκδικήσουν την αρχηγία της ενιαίας, πλέον, παράταξης.

Ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος συσπειρώνει -από την εποχή που ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2015- γύρω από το πρόσωπο του μια ομάδα νεαρών στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, που αναμένεται να αποτελέσουν τον βασικό πυρήνα πάνω στον οποίο θα στηριχθεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η απόφαση αυτή του βουλευτή Αρκαδίας, δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ίδιος δεν συζητούσε με τους συνεργάτες του ήδη από το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Ιούλιο, το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία του νέου σχήματος.

Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι επικεφαλής του νέου σχηματισμού είναι επίσημα ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ενώ την ηγεσία του σχήματος θα διεκδικήσουν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης (που θα ανακοινώσει αύριο το πρωί και επίσημα την υποψηφιότητα του) και πιθανότα ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης-εφόσον ξεπεραστούν οι ενστάσεις που εκφράζει επί της διαδικασίας.

http://news247.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...