Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Δεκέμβριο το Συνέδριο της ΝΔ! (vd)

Τον Δεκέμβριο το Συνέδριο της ΝΔ! (vd)
Στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ. ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για το επικείμενο συνέδριο και είπε: "Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών, με χρήση τεχνολογικών καινοτομιών, θα συνδιαμορφώσουμε και θα επικυρώσουμε τους άξονες των προγραμματικών μας θέσεων, στο ετήσιο συνέδριο, το οποίο κάνουμε. Και το οποίο, σας θυμίζω, ήταν μια καινοτομία καταστατική, την οποία εισαγάγαμε στην τροποποίηση του Καταστατικού μας στο 10ο Συνέδριο.

Αλλά, το Συνέδριο δεν το κάνουμε επειδή είναι απλά μια καταστατική μας υποχρέωση. Το κάνουμε για να αποδείξουμε ότι ανοίγουμε – για άλλη μια φορά – τις πόρτες του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και σε νέες ιδέες. Το κάνουμε για να δείξουμε ότι έχουμε και σχέδιο και το ανθρώπινο δυναμικό για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. 
Πιστεύω ότι όλοι συνειδητοποιούν ότι είμαστε, πια, στο κέντρο του πολιτικού συστήματος, η μόνη, σίγουρη, αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση απέναντι στην πιο ανίκανη, απέναντι στην πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Και γι’ αυτό απευθύνουμε – και θα εξακολουθούμε να απευθύνουμε – μια σταθερή πρόσκληση συνεργασίας και κοινής δράσης σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, που θέλουν να συμβάλλουν ώστε η Ελλάδα οριστικά να βγει από την κρίση. Και θα τους ζητήσουμε και τη συμμετοχή τους και στο Συνέδριο, αλλά και στις προσυνεδριακές διαδικασίες."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...