Menu
RSS
Δευτέρα, 07/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μίκη Θεοδωράκη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Μίκης Θεοδωράκης αναμένεται να πάρει σήμερα εξητίριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ο μουσικοσυνθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ.Θεοδωράκης ξεπέρασε το πρόβλημα της κολπικής μαρμαριγής που αντιμετώπισε και σύμφωνα με τον θεράπωντα ιατρό του οι συγμοί έχουν επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Μίκης Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου «ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας» και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...