Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μανιάτης: "Με εντολή Τσίπρα αναστολή κατεδαφίσεων από Νοέμβριο 2015"

Μανιάτης: "Με εντολή Τσίπρα αναστολή κατεδαφίσεων από Νοέμβριο 2015"
Στην καταγγελία ότι το Νοέμβριο του 2015, κατατέθηκε με εντολή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, προχώρησε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης.
Σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει πως μετά από παρεμβάσεις, πάλι με εντολή Αλέξη Τσίπρα, η συγκεκριμένη τροπολογία αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.
 
Ο Μανιάτης στην ανάρτησή του δημοσιοποιεί και την συζήτηση από τα πρακτικά, όπου Γιάννης Τσιρώνης είπε επί λέξη: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμνεο νομοσχέδιο».
Δείτε την τροπολογία, όσο και το απόσπασμα των πρακτικών που δημοσιοποίησε ο πρώην υπουργός:

2 σχόλια

  • Ορεσειβιος
    Ορεσειβιος Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 09:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Tο πόσο φτηνός είσαι δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθεί κανένας. Το αν είναι παράνομο ενα κτίσμα το κάλυπτε ενα ανύπαρκτο ...κτηματολόγιο,,ενα σαφέστατο νομοσχέδιο,είχαν οι δήμοι μηχανισμούς κατεδάφισης, υπήρχαν δασικοί χάρτες και άλλα τόσα που θά'πρεπε να έχουν καλύψει τοοοοόσα χρόνια την νομιμότητα;;; Και τελικά ρε υπέρμαχος της νομιμότητας τα πιστοποιημένα δάνεια των 200 εκατ. € του ΠΑΣΟΚ και τα 220 εκατ € της ΝΔ ποοόοτε θα τα πληρώσετε . Είτε τα λεφτά του χρηματιστηρίου στις ..πράσινες ....αποθήκες πότε θα επιστραφούν;;;;;;;;;;; Κρυψου αν δεν απαντήσεις...

  • !
    ! Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 07:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ....ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;;;...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΓΙΝΑΤΕ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ;;;;;ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΑΤΕ.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...