Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ερώτηση Οδυσσέα σε Τσίπρα με αναφορές σε "μυστικά κονδύλια", "Σόρος" και "παραίτηση Κοτζιά"!

Ερώτηση Οδυσσέα σε Τσίπρα με αναφορές σε "μυστικά κονδύλια", "Σόρος" και "παραίτηση Κοτζιά"!

Ερώτηση κατέθεσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας από κοινού με τους υπόλοιπους Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα απόρρητα κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνέχεια της συζήτησης που ξεκίνησε στο Υπουργικό Συμβουλίου της 16ης Οκτωβρίου 2018.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα κατηγορίες που ανταλλάχτηκαν ανάμεσα στους Υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας σχετικά με τη διαχείριση μυστικών κονδυλίων, αλλά και τις επιχορηγήσεις παραγόντων των διεθνών αγορών, προκειμένου να επικυρωθεί τελικώς η συμφωνία των Πρεσπών και άλλα «ηχηρά» παρόμοια. Κι όλα αυτά εν μέσω συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, με εσάς, κύριε Πρωθυπουργέ παρόντα και προεδρεύοντα. Προφανώς, ουδέποτε σε συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου ακόμη και στο απώτατο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Προφανώς, επίσης, είναι αδιανόητο Πρωθυπουργός να ακούει τους Υπουργούς του να εκτοξεύουν εν συνεδριάσει τέτοιες κατηγορίες και να μην αντιδρά. Είναι, τέλος, προφανέστατο πως η διακίνηση σε διεθνές επίπεδο τέτοιων κατηγοριών προσβάλλει σοβαρότατα τη χώρα. Τέλος, η διευκρινιστική παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής περί μυστικών κονδυλίων των Υπουργείων αποδεικνύει πως οι κατηγορίες αυτές πράγματι εκτοξεύτηκαν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 16ης Οκτωβρίου 2018.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ

α. Αληθεύει πως στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πέραν των πολιτικών διαφωνιών η συζήτηση στράφηκε γύρω από κατηγορίες περί διαχείρισης μυστικών κονδυλίων, καθώς και χρηματοδοτήσεων από τον Τζ. Σόρος για την «προώθηση» της συμφωνίας των Πρεσπών;

β. Αληθεύει πως οι κατηγορίες αυτές και η δική σας αδρανής στάση αποτέλεσε την αιτία της παραίτησης του Υπουργού των Εξωτερικών;

1 σχόλιο

  • Maria
    Maria Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Κωνσταντινοπολε κάντε κάτι και για το ΓΠΝ Τρίπολης!
    Δεν υπάρχουν παιδιατροι!!!
    Για μια απλή διάγνωση ίωσης μας στέλνουν στο νοσοκομειο Καλαμάτας η Κορίνθου!
    Αν είναι δυνατόν....δεν μπορούν να εργάζονται εστω και αυτοί που υπάρχουν εναλλάξ ώστε να μην μένει το νοσοκομείο χωρις παιδίατρο???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...