Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

“Έλλη…νες»: Θαυμάστε την μικρή Σοφία, με Σύνδρομο Down!

“Έλλη…νες»: Θαυμάστε την μικρή Σοφία, με Σύνδρομο Down!
Στο επίσημο Fun Page της Daily Mail, ανακαλύψαμε ένα μοναδικό βίντεο, κατάλληλο για να μάς παραδώσει αξίες. Η μικρή Σοφία, παραδέχεται ότι έχει Σύνδρομο Down και πως νιώθει
υπέροχα!

«Aγαπημένοι μου, αρχικά θα ήθελα το παρακάτω βίντεο να το δείτε, τόσο εσείς, όσο και να τα παιδιά σας. Μ' αυτόν τον τρόπο, θα λάβετε, αλλά και θα παραδώσετε γνώση. Είναι απίστευτα σημαντικής αξίας, η ένταξη αυτών των εξαιρετικών ανθρώπων, με Σύνδρομο Down, στις κοινωνίες. Είναι μοναδικά πλάσματα, με απίστευτες δυνατότητες! Αρκεί να τα πιστέψουμε, να τους δώσουμε χώρο και να τα στηρίζουμε. Αν το καλοσκεφτείτε, είναι ακριβώς τα ίδια που αποζητάμε κι εμείς, για εμάς και τους αγαπημένους μας, για να εξελιχθούμε!
 
Η μικρή Σοφία φιλοξενείται σήμερα με το βίντεο στους «Έλλη…νες», όχι διότι είναι μια μικρή Ελληνίδα, αλλά επειδή μπορεί τόσο στους μεγάλους όσο και στους μικρότερους Έλληνες, να παραδώσει ένα «ηχηρό» μήνυμα για το Σύνδρομο Down!
 
Kλείνοντας, εύχομαι να ξεκινήσουν σοβαρές ημερίδες ενημέρωσης, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας πολύ σύντομα και με στόχο να ενταχθούν στην κοινωνία, ακόμα πιο πολλοί άνθρωποι με Σύνδρομο Down.
 
Η μικρή Σοφία στο βίντεο αναφέρει: «Το αίμα μου είναι μοναδικό! Το Σύνδρομο Down με κάνει και νιώθω υπέροχα!». Εδώ λοιπόν, θα εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς της μικρής Σοφίας για την αστείρευτη αγάπη που προσφέρουν, μέρα με τη μέρα, στο παιδί τους, κάνοντας το να νιώθει «Μοναδικό»!!! Αλλά και σε όλους τους γονείς του κόσμου, που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια, αγάπη στα παιδία τους!!! Είναι γενναία η ουσιαστική αγάπη με πολλή θεραπευτική δράση. Το μυστικό της καλής υγείας, όλων μας!» 

Έλλη Αρτοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...