Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Επιτροπές με στόχο να πιέσουν για το δρόμο «Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία» και τις ελλείψεις στα Κέντρα υγείας!

Γορτυνία | Επιτροπές με στόχο να πιέσουν για το δρόμο «Βυτίνα - Αρχαία Ολυμπία» και τις ελλείψεις στα Κέντρα υγείας!

Στη συγκρότηση διαπαρατξαικών επιτροπών προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας, μετά από πολύωρη συζήτηση, για δύο μεγάλα ζητήματα που υπασχολούν την περιοχή.

Το ένα θέμα αφορά τη στασιμότητα που επικρατεί για το δρόμο «Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία» (παράκαμψη Λαγκαδίων) και το άλλο τις ελλείψεις προσωπικού στα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας και Τροπαίων.

Οι Επιτροπές αυτές θα αποτελούνται από τον Δήμαρχο Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Απόστολο Αποστολόπουλο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τη αντιπολίτευσης, Γιαννόπουλο, Παπαηλίου, Ζούνη, Λύτρα, Φράγκο και Πετρόπουλο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας κ. Απόστολος Αποστολόπουλος μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και είπε ότι η Επιτροπή, σε συντονισμό με την Περιφέρεια, αλλά και φορείς από όμορους νομούς (από τους οποίους περνά ο δρόμος), θα επιδιώξει άμεσα να έρθει σε επαφή με το Υπουργείο Υποδομών, ώστε να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση για την πορεία αυτής της υπόθεσης και στη συνέχεια να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Για τα Κέντρα Υγείας, ανάφερε ότι θα γίνουν επαφές με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά και το ΕΚΑΒ, ενώ ο Δήμος Γορτυνίας προτίθεται να παραχωρήσει χώρο πάνω στον κεντρικό δρόμο, ώστε να λειτουργήσει Σταθμός του ΕΚΑΒ. Για τη δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, ΑΠΌ ΤΟΝ Αναστάσιο Βλάχο, είπε ότι πλέον αυτή η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...