Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβεύσεις σε γιατρούς και αριστούχους μαθητές από την Αδελφότητα Δημητσανιτών (εικόνες)

Βραβεύσεις σε γιατρούς και αριστούχους μαθητές από την Αδελφότητα Δημητσανιτών (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας 2020 από την Αδελφότητα Δημητσανιτών στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό που ήλθε από την Δημητσάνα, στην συνέχεια ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μαγουλιανίτης καλωσόρισε τους συμπατριώτες και φίλους και στην ομιλία του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του συλλόγου και στην πλούσια δραστηριότητά του κατά τον περασμένο χρόνο όπως επίσης και στον Εορτασμό των 200 ετών από το 1821.
Την πίτα ευλόγησε ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Κηφισίας-Αμαρουσίου και Ωρωπού Πρωτοπρεσβύτερος Π. Χρήστος Κυριακόπουλος μαζί με τον Π. Μανώλη Πετράκη.
Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των γιατρών για την πολυετή προσφορά τους στην προληπτική Ιατρική Δράση της Αδελφότητας στο Κ.Υ. Δημητσάνας με τιμητικά διπλώματα και το μετάλλιο του Εθνομάρτυρα Γρηγορίου Ε’, στους παρακάτω γιατρούς:
- Κυριακοπούλου Κων/να Ακτινολόγος
- Μπιτούνης Βασίλειος Ορθοπεδικός
- Παπασταθόπουλος Νικόλαος Οδοντίατρος
- Πισιμίσης Βαγγέλης Καρδιολόγος
όπως επίσης και τον συμπατριώτη Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο για την πολυετή συμμετοχή του στην Ιατρική δράση, με το Ακτινολογικό Μηχάνημα.
Ακόμα βραβεύτηκαν και οι μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γεώργιος Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστ. Κούλης, πρόεδροι συλλόγων, Δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Δημητσάνας κ. Αγγελική Μπίρη, η Διαχειρίστρια του Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας κ. Ήρα Παπαδοπούλου και οι εκδότες της εφημερίδας Γορτυνίας κ. Καλύβας Κων/νος, Εφημερίδας Ζάτουνα κ. Νικ. Φίλης καθώς και ο κ. Σπύρος Τσαρμπόπουλος από τον Αρκαδικό Κήρυκα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...