Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκκληση από την Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου: "Παρακαλώ τους Δημητσανιτες που διαμένουν εκτός Δημητσάνας να μην μας επιλέξουν σαν καταφύγιο"

Έκκληση από την Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου: "Παρακαλώ τους Δημητσανιτες που διαμένουν εκτός Δημητσάνας να μην μας επιλέξουν σαν καταφύγιο"
Η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Δημητσάνας Αγγελική Μπιρη, με ανακοίνωσή της, αναφέρει: "Αγαπητοί συμπατριώτες οι μέρες που περνάει η χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και κρίσιμες. Ευθύνη όλων είναι να περιορίσουμε την απειλή του covid-19.
Το σύνθημα "Μένουμε σπίτι " πρέπει να τηρηθεί στο έπακρον.
Έτσι παρακαλώ τους Δημητσανιτες που διαμένουν εκτός Δημητσάνας να μην μας επιλέξουν σαν καταφύγιο. Η πλειοψηφία των κατοίκων ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και οι δομές υγείας της επαρχίας γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν επαρκούν ούτε για τους μόνιμους κατοίκους. Οπότε ίσως για μοναδική φορά η Δημητσάνα δεν είναι ιδανικός προορισμός!
Όσο αναφορά τους μόνιμους κατοίκους, τους συγχαίρω για την σχεδόν ευλαβική τήρηση του μέτρου και τους παρακαλώ να περιορίσουν ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις τους. Άτομα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν για το οτιδήποτε οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και εγώ προσωπικά είμαι στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 6944338547.
Τέλος σας ενημερώνω ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο απολύμανση σε όλα τα Δημόσια κτήρια της Δημητσάνας.
Εύχομαι υγεία σε όλους και γρήγορα να επανέλθουμε στη καθημερινότητα."

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...