Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Κούλη - Λύτρα | "Όλοι οι μαθητές της Γορτυνίας να δηλώσουν στο Υπουργείο Παιδείας ότι χρειάζονται laptop"

Τηλεφωνική επικοινωνία Κούλη - Λύτρα | "Όλοι οι μαθητές της Γορτυνίας να δηλώσουν στο Υπουργείο Παιδείας ότι χρειάζονται laptop"

Μια σύντομη παραγωγική τηλεφωνική συζήτηση με το Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη ανακοίνωσε ότι είχε ο Μιλτιάδης Λύτρας.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Λύτρας αναφέρει: 

"1. Με ενημέρωσε πως το θέμα των λάπτοπ για τους μαθητές το ανέλαβε η Υπουργός Παιδείας. Ως εκ τούτου παρακαλώ να δηλώσετε όλοι πως χρειάζεστε λάπτοπ ως μαθητές των σχολείων της Γορτυνίας καθότι είμαστε ορεινή περιοχή και η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει τα κονδύλια. Είμαστε οι πρώτοι που τα δικαιούμαστε.

2..Τον παρακάλεσα να επιληφθεί του πολύ σοβαρού θέματος της άσχημης κατάστασης στις τουαλέτες στο Δημοτικό της Βυτίνας Τροπαίων και άλλων σχολείων. Μου δήλωσε πως μελετητής έχει ολοκληρωθεί το θέμα και τον παρακάλεσα να προβεί σε άμεσα έργα.

3. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν ως Δήμαρχος είχαμε μια αντιπολίτευση σαν τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που σε όλα τα σοβαρά θέματα βάζει πλάτη και καλεί σε συμπόρευση για επίλυση των θεμάτων. ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ των Γορτυνίων και τηρούμε υπεύθυνη στάση στους δύσκολους καιρούς."

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...