Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: "Με συγκλόνισε αρνητικά η αήθης επίθεση του Δημάρχου Γορτυνίας στο Πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας"

Λύτρας: "Με συγκλόνισε αρνητικά η αήθης επίθεση του Δημάρχου Γορτυνίας στο Πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας"

Θέση για την αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμαρχο Γορτυνίας και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θέλησε να πάρει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Γορτυνία Μπορούμε" Μιλτιάδης Λύτρας, με δημόσια παρέμβασή του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με συγκλόνισε αρνητικά η σημερινή αήθης επίθεση του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Κούλη στο Πρόσωπο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, εξαίρετου επιχειρηματία και σοβαρού ανθρώπου κ. Τρουπή τον οποίον δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω συναντήσει και δια ζώσης ποτέ. Είμαι διπλά λυπημένος που για μια ακόμα φορά η Γορτυνία μας τυγχάνει αρνητικής Δημοσιότητας για ένα σοβαρό θέμα.

Επειδή το τελευταίο διάστημα αρκετοί πατριώτες μου μεταφέρουν παρόμοιες συμπεριφορές του Δημάρχου προς αυτούς να τον παρακαλέσω:

  1. Να αντιληφθεί ότι ως Δήμαρχος πρέπει να διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς και το Επιμελητήριο είναι πυλώνας ανάπτυξης για τη Γορτυνία
  2. Να καταλάβει πως καμία απόφαση δεν μπορεί να πάρει μόνος του παρά μόνο το Δημοτικό συμβούλιο. Τον εγκαλώ δημόσια για την ανακοίνωση του περί λύσης σύμβασης με το Επιμελητήριο και το Ινστιτούτο Γεωπονικών Μελετών.
  3. Να αντιληφθεί πως το αξίωμα του είναι προσωρινό και να εντρυφήσει μια διαλακτική, διαλογική, συνεργατική σχέση και όχι σχέση αντιπαλότητας με τον οιονδήποτε έχει ενδεχομένως αντίθετες γνώμες και απόψεις ίσως και στρατηγικές
  4. Να ζητήσει συγνώμη για το γεγονός ότι προσέβαλε και το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας με την ανακοίνωσή του πως αυτός λύνει συμβάσεις
  5. Να κατανοήσει πως δεν κυκλοφορούν φαντάσματα ούτε απειλές στη Γορτυνία και πως πέραν αυτού υπάρχουν και χιλιάδες άλλοι πατριώτες και πατριώτισσες στη Γορτυνία
  6. Να ζητήσει συγνώμη από τους εμπλεκόμενους και από το ΔΣ Γορτυνίας

Ζητώ από τον κ. Τρουπή να συνεχίσει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για τη Γορτυνία μας και να εντάξει τις επιχειρήσεις και τους δημότες της σε πολλά προγράμματα.

Να ζητήσω επίσης έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την Τιμή της Γορτυνίας μας. Δεν επιτρέπω κοκορομαχίες πεζοδρομίου στο όνομα της Γορτυνίας μας σε κανέναν.

Σύντομα ο λαός της Γορτυνίας θα κρίνει τις συμπεριφορές όλων μας. Ως τότε δηλώνω παρών σε κάθε εξόφθαλμη πράξη που αμαυρώνει το όνομα της Γορτυνίας μας. Δεν έχουμε περίσσευμα δυνάμεων για άσκοπα παιχνίδια εγωισμού στη Γορτυνία μας. Επιτέλους κ. Δήμαρχε ασχοληθείτε με τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας. Κύριε Τρουπή σας μεταφέρω τη συμπάθεια μου.

Με εκτίμηση

Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας

Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Γορτυνίας

Δημοτικός Σύμβουλος

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 08:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @22:59 Όπως εσένα σου αρέσει ο Λύτρας, έτσι υπάρχουν και άλλοι που δεν τον γουστάρουν. Όπως μπορεί να συμβεί με τον οποιοδήποτε. Δικαίωμά τους και δικαίωμά σου. Όσοι δηλαδή δεν τον γουστάρουν σημαίνει ότι τον φοβούνται ("φυσικά" κιόλας), ενώ εσύ ας πούμε που τον γουστάρεις τι σημαίνει; Ότι τά'χετε; Για σοβαρευτείτε μερικοί κοκορόμυαλοι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    'Εχει πλάκα, που υπάρχουν πολλοί που ακόμη προσπαθούν να μειώσουν τον κ. Λύτρα, επειδή φυσικά τον φοβούνται, για όλα όσα είναι!
    Προχώρησε Μίλτο! ΜΗΝ ακούς τίποτα!
    Πρώτα σε αγνοούν
    Μετά σε κοροϊδεύουν
    Μετά σε πολεμούν
    Μετά τους νικάς!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει επείγοντος να δώσουμε τον τίτλο του Φεσπουκιακου Δημάρχου Γορτυνίας στο Λύτρα πριν πάθει τίποτα και δεν τον φτάνουν τα χάπια του...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λύτρας...που αν του εκφράσεις δημόσια αντίθετη γνώμη σε βρίζει και μετά σε μπλοκάρει...μάλιστα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει, μην βάλεις και τα κλάματα κιόλας. Μας έπεισες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...