Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Γορτυνίας καθάρισε χωματερή στα Λαγκάδια (εικόνες)

Ο Δήμος Γορτυνίας καθάρισε χωματερή στα Λαγκάδια (εικόνες)
Η Εντεταλμένη σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας σε θέματα Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Νεολαίας και Νέων Τεχνολογιών, Πένυ Μπέτσα, αναφέρει σε ανακοίνωση: "Γιατί η καθαριότητα είναι δείγμα "πολιτισμού".
Η καθαριότητα σε κάθε τόπο είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του. Δείχνει ήθος, ζωή, αγωγή, πρόοδο, δίνει αξία στον τόπο και γενικά είναι δείγμα "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ". Διότι απλούστατα , οτιδήποτε μας περιβάλλει, είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

 

Γι' αυτόν τον λόγο, σήμερα στα Λαγκάδια εστάλη προσωπικό καθαριότητας από το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Κούλη, για να καθαρίσει έναν από τους σκουπιδότοπους που προϋπήρχαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οικοδομικά απορρίμματα, πλαστικά υλικά, κυρίως καρέκλες και τραπέζια, στρώματα κρεβατιών, ηλεκτρικά σκουπίδια, όπως τηλεοράσεις και πλυντήρια, πεταμένα σίδερα και σπασμένα μάρμαρα ήταν μερικά από αυτά που βρήκαμε σήμερα το πρωί μπροστά μας.
Θέλω να σας ενημερώσω, ότι αντίστοιχες ενέργειες πρόκειται να γίνουν και σε άλλες δημοτικές ενότητες Γορτυνίας που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.
Σαν εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Γορτυνίας, σας υπόσχομαι ότι παρόμοιες ενέργειες ασυνείδητων πολιτών πρόκειται να "ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ" και να "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ", διότι μέσα στις "ΑΞΙΕΣ" που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή είναι η "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ" ως δείγμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ που έχουμε παραμελήσει!"

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...