Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής | Εξαιρετική παρουσίαση από το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας

Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό wrohellas η ομάδα ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας.
Οι μαθητές/-τριες έκαναν εξαιρετική παρουσίαση του έργου στους κριτές και στο κοινό προβάλλοντας τη Βυτίνα σε θεατές από όλη τη χώρα.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου και ιδιαίτερα των Μαντώ Μπεκιάρη, Aisel Achmet, Παναγιώτα Κοκκίνη, Νικολέτα Παπανικολάου, Μαρίνο Κατσικερό, Παναγιώτη Κουτρόπουλο, που συμμετείχαν στην προετοιμασία του έργου και των παιδιών, τους υπομονετικούς συνοδούς γονείς, τους φίλους και θερμούς υποστηρικτές της ομάδας, που συμμετείχαν στις αποστολές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, όπως και τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης για την υποστήριξη της κοινής αποστολής των σχολείων του Δήμου στον Τελικό Διαγωνισμό.
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train