Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής | Εξαιρετική παρουσίαση από το Δημοτικό Σχολείο Βυτίνας

Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό wrohellas η ομάδα ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας.
Οι μαθητές/-τριες έκαναν εξαιρετική παρουσίαση του έργου στους κριτές και στο κοινό προβάλλοντας τη Βυτίνα σε θεατές από όλη τη χώρα.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου και ιδιαίτερα των Μαντώ Μπεκιάρη, Aisel Achmet, Παναγιώτα Κοκκίνη, Νικολέτα Παπανικολάου, Μαρίνο Κατσικερό, Παναγιώτη Κουτρόπουλο, που συμμετείχαν στην προετοιμασία του έργου και των παιδιών, τους υπομονετικούς συνοδούς γονείς, τους φίλους και θερμούς υποστηρικτές της ομάδας, που συμμετείχαν στις αποστολές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, όπως και τον Δήμαρχο Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης για την υποστήριξη της κοινής αποστολής των σχολείων του Δήμου στον Τελικό Διαγωνισμό.
Σχετικά Άρθρα
- Ένα νέο πολιτιστικό τοπόσημο στην καρδιά της πόλης | Όλα όσα ειπώθηκαν στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης! (εικόνες - βίντεο)
- Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Πινακοθήκη | Κώστας Τζιούμης: «Παραδίδουμε το καινούργιο της πόλης τοπόσημο»
- Ο Βλάσης στο Mega | Στην Αρκαδία η πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα - Θα έχει συνεργασία με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες (vd)
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νέων Πελοποννήσου
- Συμπαράσταση στον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι από την Αρκαδία | Κείμενο με 80 υπογραφές, όλα τα ονόματα!