Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταξη Λύτρα: «Η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη άλλους εμφυλίους. Να ολοκληρωθεί γρήγορα το πόρισμα Ρακιντζή»

Παράταξη Λύτρα: «Η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη άλλους εμφυλίους. Να ολοκληρωθεί γρήγορα το πόρισμα Ρακιντζή»

Με αφορμή τη διεξαγωγή ελέγχου από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, η δημοτική κίνηση «Η δική μας αγαπημένη Γορτυνία» του Μίλτου Λύτρα εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει: «Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε χτες να γίνεται η Γορτυνία μας, επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας με αφορμή την εντολή έρευνας από το Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή μετά από καταγγελίες της Αντιπολίτευσης ενάντια στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο και την επιλογή του για μεγάλο αριθμό απευθείας αναθέσεων.

Φυσικά και χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια διαφάνειας και καλοδιαχείρισης των χρημάτων στη Δική μας Αγαπημένη Γορτυνία έναν τόπο που συγκλονίζει με την ερημιά του και τις αρνητικές πρωτιές του σε ανεργία, ερήμωση, εγκατάλειψη, αριθμό θανάτων, από επενδύσεις.

Την ίδια στιγμή όμως νιώθουμε την Ανάγκη να διατρανώσουμε την πίστη μας πως η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη άλλους εμφυλίους.

Με μπροστάρη μας τον Γορτύνιο, Μιλτιάδη Λύτρα, υποψήφιο Δήμαρχο, επιθυμούμε να ενώσουμε όλους τους Γορτύνιους. Να ξεφύγει ο τόπος μας από τα λάθη, τις αβλεψίες, τις παραλείψεις και την αρνητική επίδοση του παρελθόντος. Να δουλέψουμε επιτέλους για τα πραγματικά προβλήματα της Γορτυνίας μας. Είναι λυπηρό να σπαταλούνται γορτυνιακές δυνάμεις σε έριδες, εγωισμούς και ηττοπάθειες!

Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ είναι όμορφος τόπος με άπειρες ανεκμετάλλευτες δυνατότητες ανάπτυξης και καλούς ανθρώπους.

Μας λυπεί πως η μόνη εικόνα από την σύμπραξη των παλιών δημάρχων και του κ. Παρασκευόπουλου είναι η εικόνα έξω από τα γραφεία του κ. Ρακιτζή!!! Θα προτιμούσαμε να δούμε όλους αυτούς μαζί, το Δήμαρχό μας, το δημοτικό συμβούλιο σύσσωμο και τον Γορτυνιακό Λαό, μια γροθιά σε σειρά άλλα σκηνικά που πονούν τη Γορτυνία π.χ. - Έξω από το γραφείο του Υπουργού παιδεία για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, Για την Παραχώρηση του Σανατορίου της Βυτίνας κα της Μάνας.

Μπράβο στην Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων και στον κ. Ζαραφέτα για ότι πέτυχε - Έξω από το γραφείο του Υπουργού Παιδείας για το ξανάνοιγμα των σχολείων Δημητσάνας Λαγκαδιών και για την ενίσχυση της Παιδείας στη Γορτυνία - Έξω από το Γραφείο της Υπουργού Τουρισμού για την παραχώρηση στο Δήμο Γορτυνίας του Ξενία Βυτίνας - Έξω από το Γραφείο του Υπουργού Δημοσίων Έργων για την ολοκλήρωση του Δρόμου Βυτίνα Αρχαία Ολυμπία και την Παράκαμψη των Λαγκαδίων - Έξω από το Γραφείο του Υπουργού Δημοσίας Τάξης για την ενίσχυση της Ασφάλειας στη Γορτυνία, φτάσαμε στο σημείο να ξυλοδέρνουν ηλικιωμένους!! - Έξω από το Γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών για περισσότερα κονδύλια για την αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης π.χ. στη Ζάτουνα και στη Μυγδαλιά το νερό δεν πίνεται και οι κάτοικοι αγανακτούν - Έξω από το Γραφείο του Περιφερειάρχη για περισσότερες εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Καλούμε όλον τον Γορτυνιακό λαό να μην συμπράξει στο διχασμό της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ. Καλούμε τους Γορτύνιους να εργαστούμε όλοι μαζί για τα μεγάλα προβλήματα της Γορτυνίας που μας ενώνουν.

Στηρίζουμε δυνατά το Μίλτο Λύτρα για Δήμαρχο Γορτυνίας, με την ευχή και τη σιγουριά πως θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Γορτυνίας και θα γράψουμε όλοι μαζί την λαμπρότερη σελίδα στη Σύγχρονη Ιστορία της Γορτυνίας μας.

Κάνουμε ενωτικό κάλεσμα σε όλους για την ένταξή τους στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ, την δημοτική παράταξη που σαν μια μεγάλη αγκαλιά θα υποδεχτεί στους κόλπους της όλα τα λεβεντόπαιδα της Γορτυνίας που έχουν μεράκι για προσφορά και ελάχιστα νοιάζονται για καρέκλες.

Ζητούμε από τον κ. Ρακιτζή με ταχείς ρυθμούς να ολοκληρώσει το πόρισμά του, από τον Δήμαρχο να μας παράσχει την έκθεση των ορκωτών λογιστών που πλήρωσε ο Δήμος Γορτυνίας για τη Διαχείριση στους 8 Καποδιστριακούς δήμους. Ευχόμαστε σε όλους τους πατριώτες καλή δύναμη στην δύσκολη εποχή που ζούμε και στον Τόπο μας γρήγορη έξοδο από την απομόνωσή του.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΩ ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΤΟ ΜΙΛΤΟ ΛΥΤΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...