Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλη διάκριση μαθήτριας του Λυκείου Τροπαίων σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό!

Μεγάλη διάκριση μαθήτριας του Λυκείου Τροπαίων σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό!

Το Γενικό Λύκειο Τροπαίων συμμετείχε στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής  ”Δείξε Μας την Καρδιά σου! ” που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του  20ου  Συνεδρίου  Καρδιαγγειακής Ιατρικής CARDIO ATHENA 2024 με έργα τριών μαθητριών μας, της μαθήτριας της Α΄ Λυκείου Καλλιντέρη Αγγελικής με τον τίτλο ” Το πηγάδι των συναισθημάτων”, της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Καμπύλη Γεωργίας με τίτλο ”  Κηρ”  και  της μαθήτριά της Γ΄ Λυκείου  Ρεβέκκας-Μαρίνας  Πατέλη με τίτλο ”Η φλόγα της καρδιάς” . Το έργο της Ρεβέκκας- Μαρίνας Πατέλη αξιολογήθηκε ως ένα από τα 12 καλύτερα έργα και η μαθήτρια παραβρέθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου στην ανακοίνωση των τριών καλύτερων έργων.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 200 σχολεία  ενώ αξιολογήθηκαν >450 έργα ζωγραφικής. Η διαδικασία αξιολόγησης ήταν ιδιαίτερα απαιτητική δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας των έργων που στάλθηκαν.

Συγχαίρουμε και τις τρεις μαθήτριές μας για τη συμμετοχή τους και τη δημιουργία τριών εξαιρετικών έργων. Ευχόμαστε η συμμετοχή τους  να είναι το πρώτο σκαλί για μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Ρεβέκκα Μαρίνα  Πατέλη Η φλόγα της καρδιάς

Υποψήφια 3 Πατέλη Ρεββεκα Μαρίνα

 Γεωργία Καμπύλη Κηρ

Υποψήφια 2 Καμπύλη Γεωργία

Αγγελική Καλλιντέρη Το πηγάδι των συναισθημάτων

Υποψήφια 1 Καλλιντέρη Αγγελική

Για το θέμα αυτό, στη σημερινή συνεδίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, ο Δήμαρχος κ. Στάθης Κούλης έδωσε συγχαρητήρια στη μαθήτρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...