Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μνημόσυνο για τον Θ. Κολοκοτρώνη και συγκέντρωση τροφίμων για άπορους από την Παγγορτυνιακή

Μνημόσυνο για τον Θ. Κολοκοτρώνη και συγκέντρωση τροφίμων για άπορους από την Παγγορτυνιακή

 

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση και μετά τη Θεία Λειτουργία, θα τελεσθεί μνημόσυνο  για την ανάπαυση της ψυχής του Αρχιστράτηγου και Ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου  Κολοκοτρώνη, που έχει καθιερώσει η

Παγγορτυνιακή Ένωση από το 1990. Σύντομη ομιλία για την προσφορά του Ήρωα θα εκφωνήσει ο διδάκτορας Κοινωνιολογίας της Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος. Στη συνέχεια στον παρακείμενο ανδριάντα του Ήρωα στο προαύλιο της Παλαιάς Βουλής θα ψαλεί τρισάγιο και θα κατατεθούν στεφάνια.

Παράλληλα μια εβδομάδα μετά την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 προγραμματίζεται η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας στα ιδιόκτητα γραφεία της (Πειραιώς 1, 7ος όροφος, Ομόνοια). Την ίδια ημέρα η Παγγορτυνιακή Ένωση στα πλαίσια στήριξης των οικογενειών του τόπου μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, των απόρων και των κοινωνικά ασθενέστερων, αναλαμβάνει για 2η συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και ήδη ρουχισμού, τα οποία θα τους διατεθούν μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. Το Δ.Σ. της Ένωσης καλεί όσους μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν ενεργά αυτήν τη κοινωνική δράση αλληλεγγύης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...