Γορτυνία | Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ορκίσθηκαν ενώπιον του Δημάρχου Γορτυνίας σήμερα Τρίτη 22 Απριλίου 2025 και ανέλαβαν υπηρεσία οι δύο νέες υπάλληλοι του «Βοήθεια στο Σπίτι», κ. Κουτρουμάνου Αφροδίτη και κ. Τσίτσου Αθανασία ειδικότητας ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, οι οποίες προσελήφθησαν στο πλαίσιο της προκήρυξης 4Κ/2020.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης ευχήθηκε στις νεοδιοριζόμενες υπαλλήλους καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, επισημαίνοντας τον κρίσιμο ρόλο της υπηρεσίας για την κοινωνία πολιτών της Γορτυνίας και δήλωσε σχετικά:
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ενισχύεται αυτή η πολύ σημαντική δομή του Δήμου «Βοήθεια στο Σπίτι», η οποία παρέχει πολύτιμη προσφορά προς τους πολίτες τόσο κατά την καθημερινή της λειτουργία, όσο και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» έχει αποδείξει στο παρελθόν την αξία του, και κύριο μέλημα μας είναι η συνεχής αναβάθμιση και στελέχωση του ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν. Ως Δημοτική Αρχή ενισχύουμε την κοινωνική μας πολιτική, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς οι δύο νέες υπάλληλοι είναι Γορτύνιες που ζούν με τις οικογένειες στους στην περιοχή μας.», τόνισε ο κος Κούλης.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Σχετικά Άρθρα
- Μπένος για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία: "Αν περνούσε ένα λεωφορείο, θα είχαμε μία νέα τραγωδία παρόμοια με τα Τέμπη" (vd)
- Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου | Έμφαση στην πρόληψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2025 (εικόνες)
- Στις 11 Μαΐου το Megalopolis Theater Run!
- Μήνυση για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία κατατέθηκε στην Εισαγγελία Τρίπολης (vd)
- Δενδροφύτευση στην Αλέα με πρωτοβουλία του Γυμνασίου Τεγέας
2 σχόλια
-
Ωδυνεν ορος κι ετεκεν μυν...
Οταν ολα τα χωρια εχουν ερημωσει και δεν εχει υπαρξει καποια μεριμνα εστω πολιτιστικη για προσελκυση ανθρωπων;
Και τωρα διαρρηγνυουν τα ιματια τους για την παρακαμψη...κι ο κοσμος γελάει με τις διαμαρτυρίες ταχαμου ταχαμου που λεγε κι Χατζηχρήστος -
καντε καμια ανακοινωση για τον δρομο που ειναι κλειστος και ταλαιπωρείτε ο κοσμακης και αφηστε τις φωτογραφιες... εκει στον Δήμο