Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με αυτόνομο συνδυασμό ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία – Κατατέθηκαν ήδη οι πρώτες υποψηφιότητες για την αρχηγία!

Με αυτόνομο συνδυασμό ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία – Κατατέθηκαν ήδη οι πρώτες υποψηφιότητες για την αρχηγία!

Οριστική είναι η απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία», αυτό αποφασίστηκε την Κυριακή στη σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε στη Βυτίνα.

Εκεί, περισσότερα από 50 άτομα συζήτησαν τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως υπήρχε για τις δημοτικές εκλογές, όπου αποφασίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεισφέρει στη διαμορφώσει μιας ανεξάρτητης παράταξης η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας.

Μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν λοιπόν την πρωτοβουλία και καλούν σε μία ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων και προσώπων γύρω από αυτή τη νέα παράταξη που «γεννιέται» στη Γορτυνία.

Σε πρώτη φάση, συγκροτήθηκε μία 9μελής Συντονιστική Επιτροπή στην οποία Συντονιστής θα είναι ο Πέτρος Ζούνης (πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από την παράταξη Γιαννόπουλου).

Ο ίδιος μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και είπε ότι η Συντονιστική Επιτροπή αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να δημιουργηθούν επιτροπές οι οποίες θα συγκροτήσουν τον κορμό του προγράμματος της παράταξης και επίσης θα κινηθεί η διαδικασία ώστε να προκύψει ο επικεφαλής.

Την Κυριακή, προέκυψαν οι δύο πρώτες υποψηφιότητες. Ο λόγος για τον Δημητσανίτη Πανεπιστημιακό Καθηγητή Ιατρικής (Αττικό Νοσοκομείο) Νίκο Τούντα και τον Λαγκαδινό Γιάννη Μουρούτσο (μένει στο Ρέθυμνο, εκεί κάνει το διδακτορικό του και διευθύνει μία βιοτεχνία σαπουνοποιίας).

Αυτές είναι οι δύο πρώτες υποψηφιότητες σε μία διαδικασία που είναι ανοιχτή και στην πορεία μπορεί να προκύψουν κι άλλες.

Όσο για τον Πέτρο Ζούνη, ρωτήθηκε από το «Καλημέρα Αρκαδία» αν θα διεκδικήσει την αρχηγία αυτής της παράταξης και απάντησε ότι είναι «παρών» σε όποια θέση θελήσει να τον αξιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...