Απολύμανση και απεντόμωση σε σχολεία της Γορτυνίας
Σχολαστική απολύμανση και απεντόμωση όλων των σχολικών μονάδων ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε ο Δήμος Γορτυνίας.
Πιστοποιημένα συνεργεία προχώρησαν σε εργασίες απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε αύλειους χώρους, αίθουσες, γραφεία, διάδρομοι, κλιμακοστάσια, κλπ των σχολικών μονάδων Εκπαίδευσης του Δήμου Γορτυνίας. Χρησιμοποιήθηκαν υλικά άοσμα για χρήση σε εσωτερικούς και κατοικήσιμους χώρους και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα οποία πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι εγκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων ως «προϊόντα δημόσιας υγείας».
Κατά την επίσκεψη του στις σχολικές μονάδες ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, χαρακτήρισε προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και μέτρων ασφάλειας: «Ο Δήμος Γορτυνίας έχει εγκαίρως δρομολογήσει μια σειρά από ενέργειες, ώστε τα σχολικά κτήρια να είναι έτοιμα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού στις τάξεις. Η νέα σχολική χρονιά βρίσκεται προ των πυλών και τα σχολεία μας είναι έτοιμα να τους υποδεχθούν», δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας.
Εκ του Δήμου Γορτυνίας
Tags:
Δήμος Γορτυνίας,Σχετικά Άρθρα
- Βορίδης για τα επεισόδια στη Νίκαια: «Τα ΜΑΤ τα φέρνει αυτός που εμποδίζει τον υπουργό να κάνει τη δουλειά του»
- Στους Γαργαλιάνους παίζει ο Πήγασος
- Ο φωτισμός στα χωριά βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της παράταξης Σμυρνιώτη με την Ένωση Προέδρων του Δήμου Τρίπολης
- Φαλαισία | Ένας αυθεντικός τόπος ως ιδανικός προορισμός εμπειρίας
- Πάνω από 5.000.000 € για την Β’ φάση αντικατάστασης συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη!






