Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιστολές Σφυρή για τα προβλήματα με την κινητή τηλεφωνία στο Βαλτεσινίκο

Επιστολές Σφυρή για τα προβλήματα με την κινητή τηλεφωνία στο Βαλτεσινίκο
Το ζήτημα που αφορά τα πρόβλημα με τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων στο χωριό Βαλτεσινίκο Γορτυνίας αναδεικνύει ο δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Γορτυνίας, Μιχάλης Σφυρής, με επιστολές του προς τους Προέδρους της Cosmote, της Vodafone και της Wind.
Στις επιστολές αναφέρει:
«Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα ή εταιρεία σας να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχομένων τηλεπικοινωνιών στον οικισμό Βαλτεσινίκο του Δήμου Γορτυνίας του Ν. Αρκαδίας. Το Βαλτεσινίκο τα τελευταία έτη αποτελεί δημοφιλή και συνεχώς αναπτυσσόμενο ορεινό τουριστικό προορισμό με την προσέλευση εκατοντάδων επισκεπτών.
Σημειώσατε, πως με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου αν και πολλοί (επισκέπτες) μου εξαιρούν τις τοπικές ομορφιές και την καλοσύνη-ευγένεια -φιλοξενία των κατοίκων δεν παύουν να μου αναφέρουν ως σημαντικό πρόβλημα την αδυναμία πραγματοποίησε ων κλήσεων από κινητά τηλέφωνα του παρόχου.
Στη διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη πληροφόρηση ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Σφυρής Μιχαήλ
Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας
Μέλος οικονομικής επιτροπής
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...