Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Χλιαρή» αντίδραση Περιφέρειας στις καταγγελίες για σκουπίδια που πέφτουν παράνομα στη Γορτυνία (vd)

«Χλιαρή» αντίδραση Περιφέρειας στις καταγγελίες για σκουπίδια που πέφτουν παράνομα στη Γορτυνία (vd)

Το kalimera-arkadia.gr αποκάλυψε, μέσα από φωτογραφικό υλικό, ότι κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν νόμους και αποφάσεις και ρίχνουν σκουπίδια στην παράνομη χωματερή στο Βούτσι Κοντοβάζαινας.

Σήμερα η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου προχώρησε εκ' νέου σε δηλώσεις, αφού τής ζητήθηκε από το kalimera-arkadia.gr, λέγοντας ότι έγγραφη απόφαση απαγορεύει την εναπόθεση των απορριμμάτων στο σημείο και όποιος το κάνει είναι παράνομος.

Τόνισε ότι το θέμα παρακολουθείται, η περιφέρεια είναι σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να υπάρχει έλεγχος αλλά δεν είναι σε θέση η περιφέρεια να προβεί σε συλλήψεις. Τέλος τόνισε ότι πρέπει να γνωρίζουν όσοι παρανομούν ότι θα τιμωρηθούν.

Είναι προφανές λοιπόν ότι αντί η Περιφέρεια να καλέσει αυτούς που κάνουν επώνυμες καταγγελίες και να ελέγξει τι συμβαίνει με τη χωματερή, προβαίνει σε γενικόλογες και «χλιαρές» δημόσιες δηλώσεις οι οποίες βέβαια ούτε «φοβίζουν» κανέναν, ούτε πρόκειται να βάλει «φρένο» στις παράνομες αποθέσεις σκουπιδιών στο Βούτσι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...