Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φυσιολάτρες από τη Νίκαια επισκέφθηκαν το Φαράγγι της Γκούρας και τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας (εικόνες)

Φυσιολάτρες από τη Νίκαια επισκέφθηκαν το Φαράγγι της Γκούρας και τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας (εικόνες)

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς στην Τρίπολη - ΕΣΥ θα λείψεις;

Την περιοχή της Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 ο Εκδρομικός Ορειβατικός Όμιλος "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" Νίκαιας που συνδύασε στην εκδρομή του, την πεζοπορία στο Φαράγγι της Γκούρας και τα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας. 

Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ, Μαρίνα Διαμαντοπούλου, γράφει:"Τους φίλους ορειβάτες, συνοδεύσαμε στην πεζοπορία-διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας που πραγματοποιήθηκε σε δύο διαδρομές. 
 Με κοινό σημείο εκκίνησης όλων των εκδρομέων το χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας, η πρώτη ομάδα των έμπειρων ορειβατών, ακολούθησε τη μία διαδρομή περπατώντας στο φαράγγι ως την συμβολή του με τον ποταμό Τουθόα με οδηγό το μέλος του Δ.Σ του Ορειβατικού Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ» Δημ. Μαρκόπουλο. 
Τη δεύτερη ομάδα, που αποτελούσαν οι πεζοπόροι με λιγότερη εμπειρία, είχα την ευχαρίστηση να οδηγήσω προσωπικά σε μια διαδρομή που ήταν εύκολη, πιο σύντομη και συγχρόνως πανέμορφη μέσα από πλατάνια, ιτιές και σημύδες, από Λυσσαρέα-Γεφύρι Λυσσαρέας-Φαράγγι Γκούρας σε αντίθετη κατεύθυνση από την πρώτη ομάδα, και επιστροφή Λυσσαρέα.
Η ξαφνική νεροποντή το μεσημέρι, δρόσισε μάλλον παρά επηρέασε τους εκδρομείς. 
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έφτασαν με μεταφορικά μέσα στα Ιαματικά Λουτρά Ηραίας, όπου απόλαυσαν ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο Υδροθεραπευτήριο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκ μέρους της ΔΗΚΕΓ, τους ευχαριστούμε πολύ."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...