Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαλτεσινίκο | Επίσημη έναρξη λειτουργίας για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη

Βαλτεσινίκο | Επίσημη έναρξη λειτουργίας για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” και ο Σύλλογος Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου ‘ Η Αναγέννηση’, βρίσκονται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επίσημη έναρξη λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, που στεγάζεται στον χώρο των γραφείων τους, πάνω από το ΚΕΠ Βαλτεσινίκου.
Η Βιβλιοθήκη προς το παρόν θα είναι ανοικτή κάθε Κυριακή 10.00 – 12.00, ενώ υπάρχει δυνατότητα και πρόβλεψη, για την εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερομένου, μετά τ/φ συνεννόηση, οποιοδήποτε άλλο χρόνο.
Ειδικά για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, θα παραμένει ανοικτή από τις 20 Δεκεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019 καθημερινά από τις 10.00 – 13.00, πλην των επισήμων εορτών.
Το συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο θα διανεμηθεί στα καταλύματα και στις επιχειρήσεις του Βαλτεσινίκου. Επιπλέον πλήρης κατάλογος των διατιθεμένων βιβλίων υπάρχει αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ‘Χορεσίβιου’ www.xoresivios.gr/2018/09/12/katalogos/
Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζεται η επίσημη τελετή εγκαινίων το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 με ελεύθερη συμμετοχή. Σχετικές προσκλήσεις θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες.
Οι συνεργαζόμενοι σύλλογοι ‘Χορεσίβιος’ και ‘Η Αναγέννηση’ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτή και συνέβαλλαν στην υλοποίηση της, προσφέροντας βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι κάτοικοι της περιοχής μας όσο και όλοι οι φορείς εντός και εκτός Βαλτεσινίκου, θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το τόσο φιλόδοξο σχέδιο μας, που αποβλέπει αποκλειστικά και μόνο στην πρόοδο της περιοχής μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...