Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης σε Εθνική Τράπεζα: "Μην κλείσετε το υποκατάστημα στα Τρόπαια"

Βλάσης σε Εθνική Τράπεζα: "Μην κλείσετε το υποκατάστημα στα Τρόπαια"

Τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Τρόπαια ζήτησε με επιστολή του προς τη Διοίκηση της τράπεζας ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.

Μετά από τις πληροφορίες που θέλουν την τράπεζα να προχωρά στην αναστολή λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος, ο κ. Βλάσης προχώρησε σε παρέμβαση προς τη Διοίκησή της ζητώντας την επανεξέταση μιας τέτοιας απόφασης.

Ο κ. Βλάσης παρουσίασε αναλυτικά τις σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, που θα έχει η εξέλιξη αυτή για την τοπική κοινωνία όχι μόνο των Τροπαίων αλλά και ολόκληρης της περιοχής. Τόνισε πως έτσι θα ανακοπεί η δυνατότητα ανάπτυξης ενός τόπου, που παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή αλλά και στον τουριστικό τομέα, ενώ θα δημιουργηθούν και μεγάλα πρακτικά προβλήματα στους κατοίκους αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, φρόντισε να καταστήσει σαφείς τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, στην οποία κατοικούν αρκετοί πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν ευχέρεια ούτε στις μετακινήσεις τους αλλά ούτε και στη χρήση νέων τεχνολογιών (π.χ. web-banking) για την πραγματοποίηση των τραπεζικών τους συναλλαγών.

Ο κ. Βλάσης επικαλέστηκε την δεδομένη και αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία της ΕΤΕ αλλά και την ανάγκη στήριξης της ελληνικής περιφέρειας και ζήτησε να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής στα Τρόπαια ελπίζοντας στην θετική έκβαση του αιτήματός του, που αποτελεί και αίτημα σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της.

Ομιλία στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2016

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    αφου επι σειρά δεκαετιών η πολιτική του κόμματός του και των ομοίων τους ερήμωσαν την ύπαιθρο τώρα ζητά να μην κλέισει η τράπεζα το υποκατάστημά της στην ερημωμένη κωμόπολη, αν αυτό δεν λέγεται κοροϊδία και ψηφοθηρία ,τότε πώς λέγεται;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...