Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάνω από 3.000.000 € εγκρίθηκαν για δίκτυα ύδρευσης στη Γορτυνία!

Πάνω από 3.000.000 € εγκρίθηκαν για δίκτυα ύδρευσης στη Γορτυνία!

Δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια η απόφαση ένταξης της “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ” με κύριο του έργου τον Δήμο Γορτυνίας, προϋπολογισμού 3.346.296,00 €.

Αυτό αναφέρει σε ενημερωσή του, ο Αρκάς σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών, Μαρίνος Ρουσιάς, που προσθέτει ... "Το έργο αφορά σε «Προμήθεια Συστήματος Τηλεμετρίας και Ελέγχου Διαρροών και Ποιότητας στο Δίκτυο Ύδρευσης του Δήμου Γορτυνίας» με σκοπό τη συλλογή δεδομένων (παροχή, πίεση, στάθμη, ποιότητα κλπ) από τις γεωτρήσεις και τις δεξαμενές του Δήμου και την αποστολή τους σε Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου από όπου θα γίνεται η επεξεργασία τους, ο τηλε-έλεγχος και ο τηλεχειρισμός των εγκαταστάσεων. Επιδιωκόμενος στόχος είναι να αποκτήσει ο Δήμος γνώση της κατάστασης του συστήματος, να βελτιώσει τη λειτουργία του, να περιορίσει τις διαρροές και να βελτιώσει την ποιότητα.
Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Θέλπουσας της Δημοτικής Ενότητας Τροπαίων."

Αποτέλεσμα εικόνας για δίκτυα ύδρευσης

 
 
 
 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;

  • Πιτ
    Πιτ Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα από βολεμένο κομματικό στέλεχος σε θέση μετακλητού, τι άλλο έχει κάνει ο νέος αυτός που μας τον μοστράρετε και πρέπει σώνει και ντε να πιστέψουμε ότι μας θα μας σώσει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...