Menu
RSS
Τετάρτη, 17/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπαρούτσας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δέχθηκα πιέσεις αλλά ΔΕΝ κατεβαίνω στον Δήμο Γορτυνίας»

Μπαρούτσας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δέχθηκα πιέσεις αλλά ΔΕΝ κατεβαίνω στον Δήμο Γορτυνίας»

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας ο Γιώργος Μπαρούτσας στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε πιέσεις και τις παροτρύνσεις φίλων του από την περιοχή.

Ο κ. Μπαρούτσας μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» ζητά μάλιστα από τους Γορτύνιους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στάθη Κουλή.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» έγραφε την Παρασκευή ότι οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον και ότι περιμένουμε αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν από τον ίδιο, κάτι που δεν πρόκειται να αργήσει να αποσαφηνιστεί.

Μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία», ο ίδιος αποσαφηνίζει ότι «στηρίζω με όποιες δυνάμεις διαθέτω, τον δημοτικό συνδυασμό «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ», μιας και ήμουν ο βασικός συντελεστής και πρωτεργάτης από το έτος 2014, για τη δημιουργία αυτής της παράταξης, ενθαρρύνοντας με κάθε τρόπο τον φίλο μου και πρώην Δήμαρχο Λαγκαδίων Στάθη Κούλη, να είναι επικεφαλής.

Η παράταξη αυτή όπως γνωρίζετε, κατήλθε στις προηγούμενες εκλογές και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δημιούργησε μία δυναμική, που για πολλούς λόγους, οριακά δεν πέρασε στη δεύτερη Κυριακή.

Όλο αυτό το διάστημα, η παράταξη αυτή ήταν παρούσα στα δημοτικά συμβούλια και στα συλλογικά όργανα του Δήμου και επαξίως εκπροσώπησε  από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης  τη Γορτυνία και ανέδειξε αλλά και συνέβαλε στην επίλυση προβλημάτων.

Αυτή η παράταξη λοιπόν, ξανακατέρχεται  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019, δημιουργώντας ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό, που σκοπό έχει  αναλάβει και επιλύσει τα προβλήματα της Γορτυνίας».

Τέλος, ο κ. Μπαρούτσας επιβεβαιώνει, στην απάντηση του, τις πληροφορίες του www.kalimera-arkadia.gr ότι δέχθηκε πιέσεις για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, κάτι που όμως δεν θα συμβεί τελικά, λέγοντας ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους όλες  αυτές τις ώρες με «ενθάρρυναν» για την όποια κάθοδο και τους προτρέπω να στηρίξουν με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ», για να γίνει ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα, ώστε δυναμικά, από την πρώτη Κυριακή να επικρατήσει προς όφελος της πατρίδας μας της Γορτυνίας, αλλάζοντας έτσι σελίδα ο τόπος μας. Και όλοι πρέπει να γνωρίζουμε, ότι αξία, δεν έχει από ποια θέση προσφέρεις, αρκεί να προσφέρεις για το γενικό καλό και για το όφελος του τόπου μας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...