Menu
RSS
Τρίτη, 21/05/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Δημοτικές εκλογές Γορτυνίας 2019 | "Ενωτικό Μεγάλο Συνασπισμό" που θα κερδίσει τον Δήμο από την 1η Κυριακή προτείνει ο Αποστολόπουλος

Δημοτικές εκλογές Γορτυνίας 2019 | "Ενωτικό Μεγάλο Συνασπισμό" που θα κερδίσει τον Δήμο από την 1η Κυριακή προτείνει ο Αποστολόπουλος

ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Δελτίο Τύπου

Η Γορτυνία και η προοπτική του 2021 με Οικουμενική Ενότητα

 

Αγαπητοί συνδημότες, το 2014 με την ψήφο σας και με ποσοστό άνω του 46% τη δεύτερη Κυριακή μας αναθέσετε το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Γορτυνίας. Ο θεσμικός μας ρόλος ήταν και είναι να ασκούμε έλεγχο στην πλειοψηφία και το Δήμαρχο, να διατυπώνουμε εποικοδομητική κριτική και να υποβάλλουμε δημιουργικές προτάσεις. Επί πέντε χρόνια, τον πολιτικό και θεσμικό μας ρόλο τον υπηρετήσαμε με αφοσίωση και συνέπεια απέναντι σε μια δημοτική αρχή, η οποία είχε «κλειστά αυτιά» όχι μόνο προς τη δική μας παράταξη αλλά και προς την Κοινωνία της Γορτυνίας. Στην πενταετία 2014-2019 επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό όπως και την τετραετία 2010-2014 όπου τότε η παράταξη μας είχε την επωνυμία  «Γορτυνία Νέα Εποχή».

Νιώθουμε ιδιαίτερη απογοήτευση για τα πεπραγμένα, τις παραλείψεις, την αναποτελεσματικότητα αλλά και για το ύφος και ήθος της Δημοτική Αρχής, που διοικεί το Δήμο Γορτυνίας επί 9 συναπτά έτη. Δυστυχώς δεν αξίζει σε όλους εμάς τους Γορτύνιους ο συγκεκριμένος Δήμαρχος. Η αλλαγή της Δημοτικής Αρχής καθίσταται αναγκαία και σ’ αυτήν την προσπάθεια επιθυμούμε στη συμμετοχή και στη συμβολή όλων των συμπατριωτών μας.

Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η Γορτυνία διοικείται από μια δημοτική αρχή ανύπαρκτη, μακριά από τους πολίτες με βασικό δόγμα στη λειτουργία της, την αλαζονεία και τις πελατειακές σχέσεις. Μια δημοτική αρχή χωρίς όραμα, σχέδιο και διάθεση. Μια δημοτική αρχή διαχειρίστρια της μιζέριας. Μια δημοτική αρχή με ιδιοκτησιακή λογική που αναβίωσε μετά από τρεις αιώνες την Λουδοβίκεια άποψη ότι ο «Δήμος είμαι Εγώ».

Δυστυχώς η Γορτυνία έμεινε πίσω, ερήμωσε ακόμη περισσότερο και η απογοήτευση είναι διάχυτη παντού. Ακόμα και αυτοί που πίστεψαν στον κ. Γιαννόπουλο τώρα επιζητούν την Αλλαγή. «Πιάσαμε πάτο», πιο κάτω δεν γίνεται.

Σε λίγο, το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης για την απελευθέρωση του Έθνους και τη δημιουργία της Κρατικής μας Οντότητας. Τα 200 χρόνια για την Γορτυνία– καρδιά της επανάστασης- πρέπει να σηματοδοτήσουν μια νέα ελπιδοφόρα αρχή. Οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου αποτελούν την αφετηρία αυτής της αρχής.  Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να αλλάξουμε τα πράγματα. Να δώσουμε τέλος στο τέλμα και στον κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε, ώστε η Γορτυνία να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Η Γορτυνία δεν έχει ανάγκη από Μεσσίες και Βοναπαρτισμούς. Η Γορτυνία έχει ανάγκη από τη συστράτευση όλων των Γορτύνιων. Έχει ανάγκη από τη Συνεργασία προσώπων και παρατάξεων. Έχει ανάγκη από Συλλογικότητα, Συμμετοχή, Σεβασμό,  Προσφορά, Ισότητα, Ανιδιοτέλεια.

Αγαπητοί συμπατριώτες, ως Δημοτική παράταξη που μας τιμήσατε με τη ψήφος σας τόσο στις εκλογές του 2010 όσο και στις εκλογές του 2014, δίνοντας μας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου και αποτελώντας τη μείζων  αντιπολίτευση επί εννέα έτη, έχουμε συνείδηση αφενός των προβλημάτων και αφετέρου των ευκαιριών που χάθηκαν.

Ταυτόχρονα αποτελεί πεποίθηση μας, ότι οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για την Γορτυνία. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αφεθεί να χαθεί και να σπαταληθεί. Η αδιάλειπτη συμμετοχή μας επί εννέα έτη στο Δημοτικό Συμβούλιο  και στη Γορτυνία μας έχει προσδώσει γνώση και εμπειρία.

Γνώση και εμπειρία που μας οδηγούν να προτάσσουμε το όραμα της Γορτυνίας που μας αξίζει, μια Γορτυνίας αντάξιας της επετείου των 200 χρόνων. Αυτό το όραμα δεν μπορεί να υπηρετηθεί με εγωισμούς και αποκλεισμούς. Η δημοτική μας παράταξη όπως ήταν παρούσα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές θα είναι παρούσα και στις προσεχείς εκλογές. Όπως γνωρίζετε δεν κινούμαστε ούτε με το παραταξιακό ούτε με το προσωπικό μας συμφέρον.

Αγωνιζόμαστε για μια δημοτική αρχή, ικανή, αποτελεσματική, αφοσιωμένη στους πολίτες, μια δημοτική αρχή που θα ενώνει τους πολίτες και δεν θα διχάζει. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι και δεν πρέπει να είναι αντιγραφή τις κεντρικής κομματικής αντιπαράθεσης. Οφείλουμε να πορευόμαστε μ’ αυτά που μας ενώνουν και όχι μ’ αυτά που μας χωρίζουν. Όποτε ο Ελληνισμός πορεύτηκε ενωμένος, το όφελος για την πατρίδα και τους πολίτες ήταν το μέγιστο. Στο Δήμο Γορτυνίας αυτά που μας ενώνουν είναι παρά πολύ περισσότερα απ’ αυτά που μας χωρίζουν.  Όλοι μας πρέπει να παραμερίσουμε εγωισμούς και προσωπικές φιλοδοξίες και ενωμένοι να αγωνιστούμε για τον τόπο μας.

            Οδηγούμενοι επομένως, από την ανάγκη να αδράξουμε την τελευταία ευκαιρία για την περιοχή μας, πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί μπορούμε, προτείνουμε τη μέγιστη Γορτυνιακή –Οικουμενική- Συνεργασία με όλους τους έντιμους και αφοσιωμένους στα κοινά πολίτες. Προτείνουμε στις άλλες παρατάξεις και κινήσεις να δημιουργήσουμε έναν Ενωτικό Μεγάλο Συνασπισμό, ένα Συνδυασμό Νίκης, που από την πρώτη Κυριακή θα εκλεγεί  αποτελώντας τη νέα Δημοτική Αρχή προκειμένου αφενός να αντιμετωπίσουμε τα οξυμένα προβλήματα και αφετέρου να υπηρετήσουμε όλοι μαζί το όραμα μιας Γορτυνίας αντάξιας των 200 χρόνων της Εθνικής παλιγγενεσίας στην οποία πρωτοστάτησε.

Δημητσάνα 9/3/2019

Για την Γορτυνιακή Συμπαράταξη,

Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Γορτυνίας,

Απόστολος Αποστολόπουλος

19 σχόλια

 • g.
  g. Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Τόλης ..Με ...οποιονδιποτε παει αρκή να βγεί.......Τσιπολέοι Μμέεεεεεεεεεεεεεεε....

 • Φτερια
  Φτερια Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Όσοι λέτε όχι Κούλη είναι ψέμα λογικά δεν έχετε πάει στο χωριό σας η δεν βγαίνετε από το σπίτι σας συγνώμη αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα είναι τρομακτικά στην Γορτυνία αφήστε πίσω τα κομματικά σας και κοιτάξτε το καλό του τόπου ..με το ζόρι πήγα στο χωριό μου φέτος και όσοι ήρθαν κύριοι έκανα 3:50 ώρες από Τρίπολη -τρόπαια. Γιατί ολα τα χρόνια όμως δήμαρχος και μη ο Κούλης ήταν σε όλα τα χωριά σε χαρές η σε λύπες λυπάμαι για την Γορτυνία και για δημάρχους αφαντους που δεν έχω δει ποτέ άμα ρωτήσω το τωρινό δήμαρχο που είναι το χωριό μου δεν ξέρει είμαι από την Φτερια και για να πάω κάνω 3:50 ώρες . Πολύ από εσάς θα περάσετε μια βόλτα από το χωριό σας και θα φύγετε ρωτήστε όμως τους ντόπιους τι γίνεται .Το δικό μου χωριό είχε μείνει 1βδομαδα χωρίς κανένα δρόμο είχαν γκρεμιστεί όπως μου είπε η γιαγιά μου και όπως έμαθα δεν έβρισκαν κανένα στο δημαρχείο και τηλεφώνησαν στον Κούλη αυτόν ήξεραν . Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα

 • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
  ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

  @19.07 δεν..........θα πάρουμε, ευχαριστούμε, μας ευχαρίστησε σαν υπουργός της τότε συγκυβέρνησης, έλεγε ότι του έγραφε ο τοποτηρητής της κ. Μέρκελ, κ.κ. Ράιχενμπαχ, άσε που εφάρμοζε την εντολή του τότε πρωθυπουργού προερχομένου από την ΝΔ > .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

  Η μόνη επιλογή στος εκλογές ειναι κουλης.! Οτιδήποτε άλλο ειναι έμμεση ψηφο στο Γιαννόπουλο. Πρέπει να μπει τέλος σε αυτη τη καταστροφική διοίκηση του Γιάννη.

 • Πράσινος
  Πράσινος Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

  Τη έκανε ο κουλης οχτώ χρόνια στα λαγκάδια για να τον βάλουμε δημάρχο σε όλοι την Γορτυνία?

 • ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
  ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 21:54 Σύνδεσμος σχολίου

  απο τους ποιο ενημερωμενους και μαχητικους δημοτικους συμβουλους

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

  http://www.opsarion.gr/news/581-2019-03-10-05-45-07

 • Ελένη
  Ελένη Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 08:41 Σύνδεσμος σχολίου

  Ναι, μας πείσατε....... Τι θα προσφέρει ο Κούλης και η παρέα σας; Μερσί! Ξυπνήσαμε. Ας πάνε σπίτι τους σιγά σιγά, τα παληκάρια των κομμάτων. Λύτρας! Οι νέοι όλοι θα ψηφίσουμε Λύτρα! Σας βαρέθηκε ο τόπος, οι παρέες και οι φιλίες με τους βουλευτές δεν μας κάνουν πια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

  Ρε ουστ...που θα μας κυβέρνησει ο τολης.... .δε πανε να κοιμηθουν να ζησουν για λιγο ακομα το όνειρο τους..... τα ...

 • Λ
  Λ Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

  Θα επρεπαι να ντρεπεσαι που εχεις τα μουτρα να ζειτας απο αριστερους να παναι κουλη ολλοι στο Γιαννη το λεω εγω που δεν περιμενα να παω Γιαννη ουτε νεκρος ψευτες εσει και ο σταθας που γραφει και ο πατριοτης παρα πανω ο παικος θελω να κρατισει χαρακτιρα οχι αποδω και αποκει γιρολογοι νι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...