Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Σε ποια χωριά προγραμματίζονται έργα για ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία!

Γορτυνία | Σε ποια χωριά προγραμματίζονται έργα για ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία!

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας προκήρυξε Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής για την κατασκευή του έργου «Έργα Δήμου Γορτυνίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες» με προϋπολογισμό 300.00,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). 

Ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 09 η του μηνός Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και η ώρα 11:00 π.μ.

Με την μελέτη προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης καταρρεόντων μανδροτοίχων – κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης δρόμων – δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις – χιονοπτώσεις) στις Τοπικές Κοινότητες Σέρβου, Χώρας, Βυζικίου, Δημητσάνας, Λευκοχωρίου, Πρασίνου, Νεοχωρίου, Μυγδαλιάς, Βαλτεσινίκου, Κερπινής, Νυμφασίας, Βυτίνας, Δρακοβουνίου, Τροπαίων, Περδικονερίου, Παύλιας, Μαγουλιάνων και Βουτσίου του Δήμου Γορτυνίας.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

3 σχόλια

  • Φυσικά
    Φυσικά Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό με τις παιδικές χαρές τι γίνεται;

  • Αναζητείται ο Δήμος
    Αναζητείται ο Δήμος Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 08:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοιτούσα τα χρήματα που έχουν πάρει οι Δήμοι τα τελευταία 2 χρόνια από την ανακοίνωση του Ρουσιά και αναρωτιέμαι τι τα κάνουν;; Που είναι για παράδειγμα οι παιδικές χαρές για τις οποίες επιχορήγηθηκε ο Δήμος Γορτυνίας από το υπουργείο Εσωτερικών;;; Στην εγκατελειμμένη κάτω Γορτυνία δεν έχω δει ούτε μία...

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα να δεις που αυτή η κυβέρνηση, που τόσο βρίζει ο Γιαννόπουλος, θα τον ξαναβγάλει Δήμαρχο με τόσα λεφτά που του έχει δώσει....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...