Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βαλτεσινίκο | Δωρεά έκτασης για την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού

Βαλτεσινίκο | Δωρεά έκτασης για την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού

Ομόφωνη απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας και αποδέχεται τη δωρεά εν ζωή ενός ξηρικού αγρού (εκτάσεως 445,82 τ.μ.), του κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλου του Νικολάου, που βρίσκεται στη θέση «βρυσούλα» εκτός των ορίων της Τ.Κ. Βαλτεσινίκου, όπως φαίνεται στο σχετικό τοπογραφικό, για την εγκατάσταση εκεί του βιολογικού καθαρισμού της Τ.Κ. Βαλτεσινίκου.

Η Επιτροπή αναθέτει στη συμβολαιογράφο Βυτίνας κ. Σταυρούλα Οικονομοπούλου τη σύνταξη του συμβολαίου και τη μεταγραφή του στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο. Η δαπάνη που θα απαιτηθεί για το συμβόλαιο και τυχόν άλλα έξοδα που θα προκύψουν για να αποδοθούν στη Δ.Ο.Υ. θα βαρύνουν το Δήμο Γορτυνίας. Για το σκοπό αυτό ψηφίζει πίστωση 500,00€ σε βάρος του Κ.Α. 10.6111.001 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019, που θα καλυφθεί από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

Επίσης, εξουσιοδοτεί τον κ. Γεώργιο Πετρόπουλο του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Κλείτορος, για την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης δωρεάς εν ζωή του ανωτέρω αγροκτήματος, καθώς και για την υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της ανωτέρω συμβολαιογραφικής πράξης.

Τέλςο, εκφράζει τις ευχαριστίες των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και επαινεί το δωρητή κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλου του Νικολάου.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...