Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ηχηρή απουσία της περιφέρειας, τα επίφοβα συστήματα και το χωριό που είναι σε … εμπόλεμη κατάσταση!

Η ηχηρή απουσία της περιφέρειας, τα επίφοβα συστήματα και το χωριό που είναι σε … εμπόλεμη κατάσταση!

 

- Καληνυχτάκηδες της Αρκαδία, γεια σας. Ο Σεπτέμβρης και το... ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! Η 3η του Σεπτέμβρη διχάζει την κεντροαριστερά και ενώ ο Ρεππας με τους άλλους είναι στο επιστημονικό - πολιτικό συνέδριο του κινήματος ο Λοβέρδος εγκαινίασε τα γραφεία του νέου κόμματός του διεκδικώντας έτσι το μερίδιο που του αναλογεί από την ιστορική ημερομηνία του ΠΑΣΟΚ. Μπερδεμένα πράγματα δηλαδή την ώρα που το ΠΑΣΟΚ γίνεται 39 χρονών! Τί είναι 39? ...ούτε 40 δεν είναι.

- Γιατί κανένα πολιτικό πρόσωπο από την πλευρά της Περιφέρειας δεν προσήλθε στη συνεδρίαση των Δημάρχων της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια? Έστειλαν μόνο ένα υπηρεσιακό παράγοντα για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Καλά ο Πέτρος μπορεί να είχε δουλειά αλλά εκείνη η λαλίστατη Αντιπεριφερειάρχης γιατί δεν πήγε εκεί για να τους τα πει έξω από τα δόντια? Η κ. Ντίνα προτίμησε να απαντήσει εκ των υστέρων με την ασφάλεια των καμερών και των δημοσιογράφων! Γιατί άραγε απέφυγε την μάχη πρόσωπο με πρόσωπο?

- Στα κεραμίδια βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαμάτας Νίκας από την ώρα που άκουσε τη δήλωση - προτροπή Τατούλη περί μείωσης των δημοτικών τελών. Το είπε ο ίδιος στη συνεδρίαση του ΦΟΣΔΑ και δήλωσε ότι δε θα ανεχθεί άλλες τέτοιες υποδείξεις ούτε από τον Περιφερειάρχη αλλά ούτε και από την... Αντιπεριεφερειάρχη! Στο στόχαστρο του Δημάρχου Καλαμάτας η κ. Νικολάκου. Η μάχη για το Δήμο Καλαμάτας ξεκίνησε!

- Σε ποιό χωριό της Αρκαδίας οι κάτοικοι έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες? Οι μισοί καταγγέλλουν τους άλλους μισούς για παράνομες ενέργειες και ο παπάς του χωριού ρίχνει λάδι στην φωτιά αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η Συρία μπροστά τους είναι κατηχητικό. Εκεί να δείτε ...πόλεμο!

- Μάχιμος αποδεικνύεται ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης. Βρίσκεται πάντα πρώτος στις φωτιές και πιάνει ...μάνικα! Πρόσφατα στη Φτέρη έσβησε μόνος του πυρκαγιά πριν ακόμα έρθουν οι υπόλοιποι. Ωραίος σας λέω ο Θόδωρος.

- Αλλάζει ο τρόπος εκλογής Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων από τις επόμενες εκλογές. Σε άλλο ψηφοδέλτιο θα ψηφίζουμε για Δήμαρχο και σε άλλο για δημοτικούς συμβούλους. Θα χάσει το σκυλί τον αφέντη του με αυτό το σύστημα. Επικίνδυνα αυτά τα συστήματα και ...επίφοβα. Κάτι ξέρουμε και εμείς από αυτά.

- Έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι καθηγητές της Αρκαδίας στις 5/9/13 εν΄όψει της νέας σχολικής χρονιάς η οποία δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και οι εκπαιδευτικοί απειλούν με κινητοποιήσεις. Εμάς μας μυρίζεται ...επιστράτευση!

- Νέες ειδικότητες θα μπουν στο πρόγραμμα δια βίου μάθησης που θα υλοποιήσει φέτος ο Δήμος Τρίπολης. Ακούγεται ότι ίσως να ξεκινήσει και τμήμα δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων. Γιατί όχι?

- Υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα σε Μήτσο και Νικόλα ή έχω λάθος εντύπωση; Πάντως, μέχρι τις εκλογές, έχουν χρόνο για να εξομαλυνθεί η κατάσταση... Ή μήπως όχι;

- ΤΕΛΟΣ: Δύσκολοι καιροί για να ανοίξεις σπίτι σήμερα! ...έχουν βάλει και αυτούς τους κωλοσυναγερμούς!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...