Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο … «Πρωθυπουργός Πέτρος», ο Δολιανίτικη ιδέα και το «κυνήγι» των ψήφων!

Ο … «Πρωθυπουργός Πέτρος», ο Δολιανίτικη ιδέα και το «κυνήγι» των ψήφων!

 

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Άρχισε η κυνηγετική περίοδος για το λαγό και το αγριογούρουνο και γεμίσανε τα βουνά της Αρκαδίας κυνηγούς. Ο πόλεμος ...άρχισε και όποιον πάρει ο χάρος.

- Στην παρέα των γουρουνοκυνηγών που έκαναν το"τσιμπούσι" στην Πιάνα είδα και τον Τζιούμη. Καλά από πότε ο γιατρός έγινε κυνηγός? Ξέχασα, κι αυτός κυνηγός είναι, κυνηγάει ψήφους!

- Εκεί  - στη γουρουνοπαρέα του Μαινάλου - ήταν και ο παραλίγο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης. Πλησιάζουν οι εκλογές και όλοι οι υποψήφιοι πήραν τα βουνά. Καλό βόλι παιδιά.

- Από μεγάλη κεντρική εφημερίδα μάθαμε ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πάει για ...πρωθυπουργός! Το σενάριο λέει ότι θα είναι  κάτι σαν νέος Παπαδήμος σε μια μεταβατική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Αυτό λέτε να συζήτησε τις προάλλες ο Πέτρος με τον Παπούλια?

- Καλά είναι τα σενάρια ( και τα παρασκήνια ) αλλά πάντοτε στην πολιτική υπάρχουν και οι απρόβλεπτες καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριζόμαστε ανάλογα. Για παράδειγμα για να "κολλήσει" το όποιο σενάριο ή σχέδιο θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της ...αστοχίας υλικού. Δεν πρέπει?

- Κουίζ: ποιός είπε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει καλές επαφές με την Αρκαδία. Την προώθηση του νέου κόμματός του έχει αναλάβει πρόσωπο υπεράνω υποψίας που γνωρίζει πολύ καλά τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Το πρόσωπο - αν παρουσιαστεί επίσημα - θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών. Ακούστε με που σας λέω.

- Εμφύλιο σε νέα έκδοση είχαμε στο Μελιγαλά. Στα επεισόδια που έγιναν επί μεσσηνιακού εδάφους συμμετείχαν και ενισχύσεις από την Τρίπολη. Η μεταφορά έγινε με ειδικά διαμορφωμένα βαν του κόμματος! Μπράβο οργάνωση τα  ( σαράντα ) ...παληκάρια από την Τριπολιτσά!

- Για να πετύχει η ιδέα του Βενιζέλου για τη δημιουργία ελληνικής ...ελιάς - για την ένωση της κεντροαριστεράς _θα πρέπει αυτή να είναι Δολιανίτικη. Δεν το γράφουμε τυχαία αυτό το σχόλιο για την ελιά. Υπάρχει παρασκήνιο που βγάζει πολύ λάδι!

- Ένα χωριό από την ορεινή Ηλεία ( το Πανόπουλο ) ήρθε την Κυριακή στην Τρίπολη και απέκλεισε τον Παναρκαδικό από το κύπελλο. Έτσι θα ανέβουμε κατηγορία φίλοι μου? Μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα.

- Το ωραίο είναι ότι πέρυσι η "φτωχή" ομαδούλα του Παναρκαδικού - με τα ντόπια παιδιά - έφθασε μέχρι τον τελικό του θεσμού ενώ φέτος η ...πλούσια ομάδα των ισχυρών επενδυτών αποκλείστηκε από την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου και μάλιστα μέσα στο σπίτι της! Έχετε να πείτε τίποτα?

- Φυσικά για να πούμε και του στραβού το δίκιο ο Παναρκαδικός έπαιζε με πολλές ελλείψεις παικτών στο παιχνίδι με το Πανόπουλο και σε όλο τον αγώνα είχε ευκαιρίες για να κάνει πολλά γκολ. Αυτό όμως που μετράει στο ποδόσφαιρο ( όπως και στην πολιτική ) είναι το αποτέλεσμα. Έτσι δεν είναι κόουτς?

- ΤΕΛΟΣ: Τώρα κατάλαβα αυτό που λένε συνεχώς οι Ευρωπαίοι εταίροι μας για την αλλαγή κλίματος στην Ελλάδα. Από προχθές έχουμε πολύ υγρασία. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...