Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επιχειρηματικές αναταράξεις, η «συντροφική» τζιπάρα και οι … εξωσχολικές προκλήσεις!

Οι επιχειρηματικές αναταράξεις, η «συντροφική» τζιπάρα και οι … εξωσχολικές προκλήσεις!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ αδέλφια. Κινητικότητα παρατηρείται στον υψηλό αρκαδικό επιχειρηματικό κόσμο. Οι αλλαγές είναι ραγδαίες κυρίως σε μεγάλες επιχειρήσεις Αρκάδων που σημαίνει ότι ...κάτι τρέχει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που τρέχει θα είναι για καλό για την Αρκαδία και τους ανθρώπους της. Το λέμε αυτό διότι πολύς κόσμος τρώει ψωμί από αυτές τις επιχειρήσεις.

- Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ του Στασινόπουλου άλλαξε έδρα και πήγε στο Βέλγιο ενώ η ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ του Παπαγεωργίου άλλαξε όνομα και έγινε ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ! Οι μεγάλοι Αρκάδες επιχειρηματίες όλο αλλαγές είναι τώρα τελευταία. Μήπως πρέπει να ανησυχούμε?

- Με την ίδια λογική ο Στασινόπουλος έπρεπε να μετονομάσει τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ σε ...ΤΕΓΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ και να μη φύγει για τις Βρυξέλλες. Πάντως οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε λένε ότι μόνο η έδρα της επιχείρησης άλλαξε και ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν.

- Μεγάλη συμμετοχή έχει η απεργιακή κινητοποίηση των εκπαιδευτικών στην Αρκαδία. Ειδικά στην Τρίπολη η συμμετοχή φαίνεται ότι είναι μεγάλη από τον αριθμό των μαθητών που κυκλοφορεί από το πρωί στις πλατείες και στους πεζόδρομους. Πολλά τα κενά και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουνε μέσα!

- Καλά κάνουνε οι δάσκαλοι και οι καθηγητές και απεργούν αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν είναι επιτρεπτό στελέχη κομμάτων να προσεγγίζουν μαθητές έξω από τα σχολεία τους και να προσπαθούν να τους πείσουν ότι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα των εκπαιδευτικών τους!

- Επειδή κάτι τέτοιο μάθαμε ότι γίνεται και στην Τρίπολη καλό θα ήταν οι διευθυντές των σχολείων ( κυρίως των δημοτικών και των γυμνασίων ) να προστατεύσουν με κάθε δυνατό τρόπο αυτά τα ανήλικα παιδιά και οι "γνωστοί - άγνωστοι" να τα αφήσουν έξω από τα παιχνίδια τους. Αν αυτό συνεχιστεί θα γράψουμε σχολεία και ονόματα. Μαζευτείτε και μη μας προκαλείτε.

- Μητέρα έντρομη ρωτάει το γιατρό: "το παιδί μου μόλις έφαγε ένα ευρώ γιατρέ, θα πάθει τίποτα?" Και ο γιατρός ήρεμος απαντάει: 'μην ανησυχείτε κυρία μου, εδώ άλλοι φάγανε δισεκατομμύρια και δεν πάθανε τίποτα" Καλό?

- «Σύντροφος» κυκλοφορεί με τεράστιο μαύρο τζιπ και προκαλεί. Δεν μπορεί από τη μία να μοιράζει φυλλάδια στις συγκεντρώσεις  και να καλεί τον κόσμο σε επανάσταση και λαϊκή ανατροπή και από την άλλη να καμαρώνει οδηγώντας τη δίλιτρη τζιπάρα του στους δρόμους της Τρίπολης. Όπως και να το κάνουμε είναι πρόκληση. Δεν είναι? ... εσείς τί λέτε?

- Παπαδημούλης, Στυλιανίδης και ο δικός μας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα μιλήσουν στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας" Κ. Καραμανλής" για τον αντίκτυπο των γερμανικών εκλογών στην Ελλάδα. Κάποτε αυτές οι παρουσίες στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο ήταν αδιανόητες. Σήμερα είναι επιβεβλημένες και ...διακομματικές. Είδατε πώς αλλάζουν τα πράγματα?

- Εδώ ο Τσίπρας φόρεσε ΜΠΕΡΜΠΕΡΙ στη Θεσσαλονίκη και πέσανε να τον φάνε. Φανταστείτε να εμφανιζόταν με μαύρο τζιπ τί θα άκουγε! Αλλά αυτά τα προσέχει ο Αλέξης, δεν είναι κορόιδο

- Μεγάλη τράπεζα μοίρασε σχολικά είδη σε παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αφού πριν είχε φροντίσει να πάρει το σπίτι των γονιών τους! Τόση υποκρισία?

- Πάλι σε έκθεση της Περιφέρειας στη Γερμανία είχε πάει η Νικολάκου! Αναρωτιόμαστε πόσα ταξίδια έχει κάνει στην θητεία της μέχρι σήμερα αυτή η γυναίκα, πόσα λεφτά κόστισαν αυτές οι συμμετοχές και κυρίως τί κέρδισε η Πελοπόννησος από όλα αυτά? Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αυτά τα στοιχεία. Ακούει κανείς?

- Μεγάλος επαναστάτης ο Καμμένος. Η τηλεοπτική μάχη με την Τσαπανίδου μου φάνηκε λίγο στημένη. Εν τω μεταξύ πέφτει και το κόμμα στις δημοσκοπήσεις και κάτι έπρεπε να κάνει ο ανεξάρτητος επαναστάτης με το ...κότερο. Έτσι δεν είναι?

- ΤΕΛΟΣ: Αφού και του συγχωρεμένου του Μιχάλη Ασλάνη του τα φάγανε ΓΥΝΑΙΚΕΣ και τον στείλανε αδιάβαστο πάει τελείωσε, δε θα γλυτώσει κανένας μας από αυτές! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και όνειρα γλυκά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...