Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα δημοτικά μαχαιρώματα, οι προκλητικοί «άρχοντες» και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Τα δημοτικά μαχαιρώματα, οι προκλητικοί «άρχοντες» και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

- Καλημέρα συμπατριώτες καληνυχτάκηδες,  φίλοι της στήλης που καθημερινά σας μεταφέρει αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν να γράψουν. Δεν είναι τυχαίο που τόσο σύντομα αποκτήσαμε τόσους πολλούς εχθρούς. Το θετικό όμως είναι ότι οι φίλοι είναι περισσότεροι και οι αναγνώστες μας καθημερινά αυξάνονται. Σε όλους εσάς στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα κλικ που κάνετε καθημερινά στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.

- Με Γιαννόπουλο και υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τα έχει βάλει ο Αποσκίτης. Όπως δήλωσε κατάφερε μετά από πολλές καταγγελίες να στείλει το Δήμαρχο Γορτυνίας στο Πειθαρχικό Όργανο των Δημάρχων ενώ απείλησε ότι και άλλοι αυτοδιοικητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες θα ελεγχθούν για παράβαση καθήκοντος.Ήταν να μη γίνει η αρχή από τον Ηλία, τώρα που έγινε κρυφτείτε.

- Η μάχη του Σκρα - σε επανάληψη - θα γίνει στο Δήμο Τρίπολης με αφορμή την επιλογή προϊσταμένων στις διάφορες δημοτικές υπηρεσίες και τμήματα. Τα μαχαίρια έχουν βγει από τώρα ενώ τα συναδελφικά μαχαιρώματα έχουν αρχίσει προ καιρού. Ο μόνος νόμος που αναμένεται να εφαρμοστεί κατά γράμμα κατά τη διαδικασία επιλογής των προσώπων είναι ο νόμος της ...ζούγκλας!

- Ο φόβος και ο τρόμος των παραγωγών των λαϊκών αγορών της Τρίπολης έχουν γίνει δύο τοπικοί  μας...άρχοντες! Οι πληροφορίες μας λένε ότι ποτέ δεν έχουν πληρώσει για τα προϊόντα που παίρνουν από τους παραγωγούς των αγορών και η οργή των αγροτών - για την προκλητική συμπεριφορά των δύο παραγόντων - έχει ξεχειλίσει! Κάποιοι μάλιστα ετοιμάζονται να ενημερώσουν το Δήμαρχο για την κατάσταση που επικρατεί στις αγορές της πόλης μήπως και τους μαζέψει. Για να δούμε θα αλλάξει τίποτα?

- Την ίδια ώρα που ανακοινώθηκε ότι η Τρίπολη θα αποκτήσει ποδηλατόδρομο το 2014 έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να βάλει τέλη κυκλοφορίας και στα ποδήλατα! Αυτό σημαίνει στην κυριολεξία ότι θα μας κάνουν τη ζωή ...ποδήλατο. Όλο ...ορθοπεταλιά και ανηφόρα μας βλέπω!

- Τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμος διοργάνωνε το Γύρο της Τρίπολης στον οποίο έτρεχε πολύς κόσμος. Φέτος μάθαμε ότι δε θα γίνει κανένας αγώνας δρόμου. Ρωτάμε τους υπευθύνους: τόσο δύσκολο είναι να διοργανωθεί ένας αγώνας δρόμου 10 χλμ και να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν να τρέξουν στο Γύρο της Τρίπολης?

- Εκπτωτικά κουπόνια για τους φοιτητές έβγαλαν οι ταξιτζήδες της Τρίπολης. Αν δηλ. η διαδρομή είναι μικρότερης αξίας από το δρομολόγιο των φοιτητών οι ταξιτζήδες θα τους δίνουν και ρέστα?

-  Συμπολίτης μας μονολογεί κρατώντας ένα μάτσο λογαριασμούς: -Mου ήρθαν χθες μαζεμένα ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΤ, ΕΦΟΡΙΑ, ΦΑΠ, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς και ΤΕΒΕ! Είμαι σίγουρος ότι και εγώ θα πάω από... ¨ξεκαθάρισμα¨λογαριασμών. Να μου το θυμηθείτε.

-ΤΕΛΟΣ: Ζητείται επειγόντως λατέρνα. Φτώχεια και φιλότιμο έχουμε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και όνειρα γλυκά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...