Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το σκάνδαλο που θα «σκάσει», το διαζύγιο αρχηγού και υπαρχηγού και το «δώρο» στο Σμυρνιώτη!

Το σκάνδαλο που θα «σκάσει», το διαζύγιο αρχηγού και υπαρχηγού και το «δώρο» στο Σμυρνιώτη!

 

- Καληνυχτάκηδες καλημέρα. Εδώ είμαστε και σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Εδώ που γράφονται αυτά που δε λέγονται και λέγονται αυτά που άλλοι δε γράφουν. Σπαρταριστό παρασκήνιο και ειδήσεις που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Πιείτε μια τζούρα καφέ και ...αρχίζουμε.

- Ανέλπιστο δώρο έλαβε ο Δήμαρχος Τρίπολης από την παράταξη Τζιούμη. Δύο σύμβουλοι της "Συνεργασίας για την πρωτεύουσα πόλη¨ ψήφισαν την εισήγηση του Δημάρχου για το θέμα των σκουπιδιών στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης.Την ίδια ώρα όλες οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας έλεγαν ¨όχι¨ στην απευθείας ανάθεση ων σκουπιδιών! Ασυνεννοησία ή... ρήγμα? ( ο καιρός θα δείξει )

- Όπως μάθαμε την ημέρα εκείνη ο Αρχηγός της παράταξης Κώστας Τζιούμης έλλειπε από τη συνεδρίαση και άφησε Αλεξάκη και Πεπόνη να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά. Αντί όμως οι σύμβουλοι να βγάλουνε τα κάστανα από τη φωτιά βάλανε φωτιά στην παράταξή τους αφού ο γιατρός βγήκε την άλλη μέρα και τους άδειασε λέγοντας ότι αυτές ήταν προσωπικές απόψεις και όχι η επίσημη θέση της παράταξης. Τηλέφωνα δεν έχουν σε αυτή την παράταξη για να μιλήσουν μεταξύ τους?

- Για παράταξη πάντως που αύριο θέλει να διεκδικήσει το Δήμο Τρίπολης αυτά είναι ...ερασιτεχνισμοί. Αν ο επικεφαλής δεν μπορεί να περάσει τη γραμμή της παράταξής του σε τρεις συμβούλους τότε τί θα κάνει αν κληθεί να διαχειριστεί την πλειοψηφία? Η απάντηση του γιατρού ότι σε αυτή την παράταξη δεν υπάρχουν στρατιώτες και δεν επιβάλλεται πειθαρχία λίγους έπεισε. Καλά τόσα χρόνια ο γιατρός δεν έμαθε τίποτα από τον Κοτσιάνη?

- Όλα ( και όλοι ) δουλεύουν για το Σμυρνιώτη. Αυτός ο άνθρωπος πέφτει από τον Αγιο - Θόδωρα και βρίσκει πορτοφόλι! Τέτοια τύχη δεν υπάρχει πουθενά. Ρε Δήμαρχε δεν παίζεις κανένα τζόκερ?

- Παραίτηση περιφερειακής συμβούλου του Τατούλη από την Κόρινθο είχαμε προχθές. Οι λόγοι της ξαφνικής παραίτησης δεν έγιναν ακόμη γνωστοί αλλά οι κακές γλώσσες άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Κανένας τελικά δεν μπορεί να αγιάσει στον τόπο του.

- Σε όλες τις εκδηλώσεις βλέπουμε να είναι παρών ο Σωτήρης Παπαδημητρίου που στις περασμένες εκλογές είχε κατέβει με την παράταξη του Παυλή. Μήπως έχει αναλάβει επίσημα την εκπροσώπηση της παράταξης ή το παλεύει από μόνος του? Σε μερικές συνεδριάσεις πάντως του Δημοτικού Συμβουλίου τον έχουμε δει  να κάθεται δίπλα στον Παυλή και να τα λένε! Ωραίος ο Σωτήρης και ...εύστοχος.

- Σκάνδαλο μυρίζομαι σε μεγάλο σύλλογο της Αρκαδίας. Άνθρωποι υπεράνω υποψίας που το παίζουν ακόμα μεγαλοπαράγοντες μπορεί να κληθούν σύντομα από τις αρμόδιες αρχές να δώσουν εξηγήσεις για οικονομικά θέματα του συλλόγου. Τότε έχουνε να πέσουνε πολλά γέλια ( αλλά και κλάματα ). Νεότερα ( με αποδείξεις και ονόματα ) σύντομα...

- Τραπέζια με καλούς μεζέδες και με διακομματική σύνθεση ακούω ότι γίνονται τώρα τελευταία στο συνοικισμό Φιλικών.Τα σκουπίδια δε μυρίζουνε τώρα? Αν μυρίζουνε λέει, τώρα είναι που ...βρωμάνε. Καλή όρεξη

- Έχουνε καταλάβει κάποιοι προιστάμενοι δημοσίων υπηρεσιών της Αρκαδίας ότι αν βγουν στη σύνταξη δεν θα τους μιλάει κανείς? Η συμπεριφορά τους είναι τέτοια προς συναδέλφους και πολίτες που αν λήξει η θητεία τους  δεν θα βρίσκουν ούτε έναν άνθρωπο  για να πουν ...καλημέρα! Συμφωνείτε?

- Ποιός αρχηγός δε μιλάει πλέον όπως παλιά με τον υπαρχηγό του και πολλοί λένε ότι σύντομα θα έχουμε και διαζύγιο? Ονόματα δε γράφουμε αλλά ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.

- Αληθεύει ότι οι πρώην δημοσιογράφοι της ΕΡΑ ξαφνιάστηκαν με την πρόσληψη του δημοσιογράφου διότι είχαν συμφωνήσει να μην κάνει κανένας αίτηση για το μεταβατικό φορέα? Δεν πιστεύω να έγινε παρεξήγηση?

- ΤΕΛΟΣ: Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Παροιμία επίκαιρη με πολλούς ( γάτους ) αποδέκτες. Γάτοι, το νου σας. ( Νιάουουου...) . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...