Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Άλωση, τα τουρκικά σίριαλ και η εξαφάνιση των αδέσποτων!

Η Άλωση, τα τουρκικά σίριαλ και η εξαφάνιση των αδέσποτων!

 

- Καλημέρα Αρκαδία, έχετε γεια κλεφτόπουλα και σεις καπεταναίοι. Πλησιάζει η επέτειος της Άλωσης ( ! ) της Τριπολιτσάς και πρέπει σιγά - σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα. Πάρτε αδέρφια τα καριοφίλια και ξεχυθείτε στους δρόμους. Άντε - λίγο ακόμα - και τους φάγαμε!

- Τώρα που είπα Άλωση θυμήθηκα ότι κάποτε αυτή η λέξη θα πρέπει να αντικατασταθεί από τη λέξη Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς. Δεν αλώνεις κάτι που είναι δικό σου, κάτι που σου ανήκει, απλά το απελευθερώνεις και το ξανακάνεις δικό σου. Αυτό έγινε την 23η Σεπτεμβρίου 1821 και αυτό  γιορτάζουμε τελικά: γιορτάζουμε την επέτειο της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς από τους Τούρκους. Κάνω λάθος?

- Κάποτε παλεύουμε να διώξουμε τους Τούρκους από την πόλη και τώρα παλεύουμε να διώξουμε τα ...αδέσποτα!

- Αλήθεια, εξαφανίστηκαν τα αδέσποτα σκυλιά από τα κεντρικά σημεία της Τρίπολης ή έτσι μας φαίνεται? Παιδιά όχι, δεν θέλω να το σκέπτομαι...

-  Στο Λιμποβίσι και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη θα παιχτεί το δεύτερο επεισόδιο της αδελφοποίησης της Τρίπολης με το Μεσολόγγι. Με αυτό ολοκληρώνεται η διαδικασία που άρχισε πριν από λίγους μήνες στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και οι δύο πόλεις πλέον γίνονται και επίσημα ...αδελφές!

- Της μόδας έχει γίνει το ποδήλατο στην Τρίπολη. Ο Καλτεζιώτης το παλεύει από καιρό για να το καθιερώσει αλλά τώρα βλέπουμε να πιάνουν τόπο οι κόποι του. Ωραίος ο Πέτρος και ...τετράτροχος!

- Αγιασμό κάνανε την Παρασκευή στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης εν όψει της έναρξης της νέας δικαστικής χρονιάς παρουσία του Δημάρχου. Γιατί άραγε η δικαστική χρονιά αρχίζει τρεις μήνες πριν αλλάξει ο χρόνος? Μάλλον επειδή η δικαιοσύνη είναι ...τυφλή! Καλή χρονιά σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς αλλά και στους δικαστικούς υπαλλήλους.

- Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία Πετρινού. Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το δυναμικό μας παρών στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Όλοι μαζί εκεί με ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ γιατί όλοι τα έχουμε ανάγκη και τα δύο.

- Μην ξεχάσετε τη Δευτέρα 23/9/13 ( δηλ. ανήμερα της επετείου της Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ) να δείτε τις συνέχειες των τουρκικών σήριαλ που παίζονται αυτό τον καιρό στην ελληνική τηλεόραση. Θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο για όλους αυτούς που έχασαν τότε τη ζωή τους για να απελευθερώσουν την ιστορική πόλη μας. Ως ελάχιστο φόρο ...ΤΙ ΒΙ ς!

- Πλούσιο αθλητικά θα είναι το Σαββατοκύριακο που  ξεκινάει. Ο Αστέρας θα παίξει το Σάββατο ( 4 μ.μ. ) στην Τρίπολη με την Καλλονή για τη Σούπερ Λίγκα και ο Παναρκαδικός θα παίξει εκτός έδρας την Κυριακή ( 4.30 μ.μ )  με τη Δόξα Μανωλάδας στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ  Εθνικής. Ας ελπίσουμε όλα να έρθουν όπως τα επιθυμούμε και οι αρκαδικές ομάδες ποδοσφαίρου να πανηγυρίσουν νίκες.

- Δηλαδή αν τώρα ο Κωστέτσος μας πει ότι έχει κάνει φυλακή θα πρέπει να ...ψαρώσουμε? Δε νομίζω...

- Ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑΤ Γιώργος Σωτηρόπουλος ( ο πτέραρχος ντε... ) που επέστρεψε στην Τρίπολη από τη Λέσβο, ποιά ομάδα θα υποστηρίζει το Σάββατο στο γήπεδο? Τον Αστέρα ή το χωριό της γυναίκας του την Καλλονή? Μάλλον με τον Ολυμπιακό θα είναι αυτός, δεν αλλάζει εύκολα θρησκεία.

- ΤΕΛΟΣ: Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το επαναλαμβανόμενο λάθος δεν είναι λάθος, είναι ...πάθος! Γι αυτό απολαύστε τα λάθη σας με πάθος. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ σε όλους σας και ...καλή ξελευτεριά!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...