Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα 'μπερδεμένα' δημοτικά σχήματα, το νέο 'αιμα' των δικηγόρων και τα τσίπουρα της Τρίπολης!

Τα 'μπερδεμένα' δημοτικά σχήματα, το νέο 'αιμα' των δικηγόρων και τα τσίπουρα της Τρίπολης!

- ΕΔΩ είμαστε! Καλημέρα και καλή ...Άλωση να ΄χουμε. Η επέτειος ήταν στις 23 Σεπτέμβρη και η παρέλαση θα γίνει στις 29! Πάλι καλά που δεν θα αλλάξει ο μήνας για να γιορτάσουμε την Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς από τους Τούρκους. Ο Θοδωρής ο Κολοκοτρώνης θα κουνάει το κεφάλι του από ψηλά.

- Έχετε ακούσει ποτέ σε αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς να λείπουν οι μεγαλοπαράγοντες αλλά και ο ...πρόεδρος της ομάδας? Έγινε κι αυτό στον Παναρκαδικό ( ευτυχώς που είχαν πάει οι παίχτες στο γήπεδο ). Γι αυτό λέτε να μην έπιασαν οι ευχές της εκκλησίας και η ομάδα άφησε 2 βαθμούς στη Μανωλάδα?

- Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στην Τρίπολη. Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ότι αξίζει όλοι μαζί  να προσπαθήσουμε για να μη σβήσει αυτό το χαμόγελο. Το έχουμε ανάγκη όλοι. Μπράβο σε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλλά και στους διοργανωτές.

- Απαράδεκτη είναι η κατάσταση με τις πινακίδες στο δρόμο Τρίπολης - Άστρους. Κάποιος πονηρός κάλυψε όλα τα σήματα της τροχαίας με σπρέυ και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Στον ίδιο δρόμο το κακό με τις αφίσσες που είναι κολλημένες πάνω σε πινακίδες έχει παραγίνει. Μήπως κάποιος αρμόδιος πρέπει να ασχοληθεί?

- Αυτοί που συμμετέχουν από τώρα σε προεκλογικά τραπέζια εν όψει δημοτικών εκλογών να πάνε να κάνουν έγκαιρα γενικές εξετάσεις αίματος ( και ούρων ) διότι η χοληστερίνη και το ζάχαρο θα φθάσει στα ύψη. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τις εκλογές και πρέπει να προσέχουνε. ( Ξέρουν αυτοί... )

- Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν στην Τρίπολη θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Θα δείτε τέτοια σχήματα που θα τρίβετε τα μάτια σας! Δεξιοί, αδέξιοι μαζί με πρώην πρασινοφρουρούς και ολίγον από χρυσαυγίτες όλοι μαζί. Μόνο το ΚΚΕ θα κατέβει μόνο του ενώ όλοι οι άλλοι θα προβούν σε αλχημείες προσώπων που δεν θα μπορείτε να φανταστείτε. Θυμηθείτε το.

- Νέο αίμα είδαμε στο δικηγορικό κόσμο της Τρίπολης. Πολλοί νεαροί δικηγόροι και νεαρές δικηγορίνες εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο και ανέλαβαν ήδη δράση. Αυτή την ανανέωση και το φρεσκάρισμα σε πρόσωπα την είχε ανάγκη ο κλάδος. Δε συμφωνείτε και εσείς?

- Παρά την κρίση στην Τρίπολη αυξάνονται καθημερινά τα καφέ  και τα μεζεδοπωλεία. Η εξήγηση είναι ότι όλοι θέλουν να πιουν κάπου τον καφέ της παρηγοριάς και να πνίξουν τον πόνο τους με ...τσίπουρα! Εις υγείαν...

- Με τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο παίζει την άλλη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης και οι έμπειροι παίκτες του στοιχήματος λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλο διπλό από ημίχρονο. Λέτε να ποντάρουμε?

- Το παρασκήνιο με την επιλογή προισταμένων στο Δήμο Τρίπολης άρχισε και μάλιστα μαθαίνουμε ότι είναι και έντονο. Κάποιοι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα σχολίαζαν προχθές γελώντας: " ο Σώζων εαυτώ σωθήτω"!

- Συντροφικά μαχαιρώματα δέχθηκε ο Σωτήρης από τις Αραχαμίτες όταν γράψαμε προχθές ότι τα λέει καλά με τον Παυλή. Γιατί ενοχλήθηκαν οι σύντροφοί του δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε. Μήπως επειδή αλλάζει η σειρά στην  επετηρίδα της παράταξης? Ίσως...

- Ότι ο Ολυμπιακός θα επηρέαζε τις εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα αυτής της πόλης τόσο έντονα δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Όχι δεν θα κατέβει ο Μαρινάκης για Δήμαρχος Τρίπολης, αν αυτό καταλάβατε. Μιλάμε για την καραμπόλα που έγινε σε δημοτική παράταξη στο θέμα των σκουπιδιών. Αν ο Θρύλος δεν έπαιζε εκείνη τη μέρα μπάλα, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά σήμερα. Πολλοί λένε ότι μπήκε ...αυτογκόλ!

- Ωραίος ο Ρουμελιώτης στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγιασμό του Παναρκαδικού. Ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά και ξεκαθάρισε ότι ο Παναρκαδικός δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Αστέρα. Μαζί και οι δύο ομάδες μπορούμε να ανεβάσουμε ψηλά το αρκαδικό ποδόσφαιρο, είπε ο πρόεδρος των κυνηγών και τόνισε ότι το όνομα που έχει ο Παναρκαδικός σήμερα φτιάχτηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του  και αυτό υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Ωραίος ο Γιώργος.

- ΤΕΛΟΣ: Κάθε τέλος λένε ότι είναι ευκαιρία για μια καινούργια αρχή, μήπως όμως και κάθε αρχή είναι ευκαιρία για ένα καινούργιο τέλος? Για σκεφθείτε το φίλοι μου λίγο πριν κοιμηθείτε και ίσως να καταλάβετε τί θέλει να πει ο ποιητής. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...