Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η «παγωμάρα» στην Πρωτεύουσα του Μοριά, τα αμήχανα χαμόγελα του Γιάννη και ο Δήμαρχος του 2021!

Η «παγωμάρα» στην Πρωτεύουσα του Μοριά, τα αμήχανα χαμόγελα του Γιάννη και ο Δήμαρχος του 2021!

- Goodmorning ...παίδες! Δεν φαντάζομαι να λείπει κανείς από την πρωινή αναφορά? Σας θυμίζω ότι στις τρεις αδικαιολόγητες απουσίες κόβεστε. Αρχίζουμε...

-Μετά από … καιρό, πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Παυλής και ο Τσιαμούλος. Γιατί στις τελευταίες συνεδριάσεις, μία πήγαινε ο ένας, μία ο άλλος. Δεν είχαν συναντηθεί για καιρό… Πήγαν και κάθισαν δίπλα δίπλα, όπως σε κάθε συνεδρίαση. Αλλά…

- Φάνηκε ότι υπάρχει μία «παγωμάρα» στη σχέση τους. Δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου και η συνύπαρξη τους φαινόταν τυπική… Κάπου διαφωνούν οι δύο τους και η συνεργασία τους δεν είναι τόσο στενή, εδώ και καιρό. Υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί ρήξη;

-Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει και γίνονται πολλές προσπάθειες για να τα βρουν. Άλλωστε, έρχονται δημοτικές εκλογές. Ίσως οι προσπάθειες αυτές να έχουν θετικό αποτέλεσμα, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά… Περισσότερα, από Δευτέρα!

- Η Τρίπολη μάθαμε ότι θα διεκδικήσει να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021! Μέχρι τότε όμως ποιός ζει και ποιός πεθαίνει? ( ή αλλιώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι ).

- Αλήθεια το 2021 ποιός Θα είναι Δήμαρχος Τρίπολης? Αν δε βάλουνε μυαλό οι ...κεντροαριστεροί της πόλης βλέπω το Σμυρνιώτη να παίρνει σύνταξη ως Δήμαρχος. Δύσκολο είναι να το καταλάβουνε οι προοδευτικές δυνάμεις αυτού του τόπου?

- Δεν είναι λίγες πάντως οι φωνές στην Τρίπολη που λένε ότι ο Κώστας Γεωργακόπουλος θα μπορούσε να ενώσει σημαντικές δυνάμεις γύρω από το πρόσωπό του και να διεκδικήσει με αξιώσεις αυτή την φορά το Δήμο Τρίπολης. Αρκεί να τον ακολουθήσουν και να στοιχιθούν μαζί του και οι άλλες δύο πιθανές υποψηφιότητες του προοδευτικού χώρου που ακούγονται. ( ξέρω τί θα μου πείτε: θαύματα δε γίνονται ούτε στην πολιτική ).

- Ποιός πασοκογενής παράγοντας φλερτάρει πλέον ανοικτά με το ΣΥΡΙΖΑ προσβλέποντας σε μία πιθανή στήριξη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές? Πάντως αν δεν του κάτσουν οι δημοτικές είναι έτοιμος και για τις εθνικές εκλογές. Δύσκολα θα έλεγε όχι σε μία πρόταση για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας. Μήπως όμως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο ο σύντροφος?

- Όχι στη μεταφορά των σκουπιδιών της Τρίπολης στη Φυλή αποφάσισε ο Σγουρός! Λέτε να έχουμε πάλι τα ίδια με τα σκουπίδια? Ο Δήμαρχος πάντως δεν ανησυχεί. Ξέρει κάτι ή γελάει αμήχανα?

- Δεν πρότεινε ο Λυκουρέντζος το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία!. Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο πρώην Υπουργός Υγείας διαψεύδοντας τον Άδωνι που είχε πει ότι την πρόταση αυτή την έκανε η ελληνική κυβέρνηση και όχι η τρόικα. Άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα.

- Έπιασε δουλειά μάθαμε ό νέος Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι συνεργάσιμος, άνθρωπος ηπίων τόνων και άριστος γνώστης των υγειονομικών θεμάτων. Το κυριότερο πάντως είναι ότι δηλώνει Αρκάς ( στην καταγωγή ).

- Όσο η Χρυσή Αυγή είναι σε... κινητικότητα τόσο πιο πολλοί αστυνομικοί θα βγαίνουν σε ...διαθεσιμότητα. Έτσι για να χρησιμοποιήσουμε και τις λέξεις της εποχής μας. Γι αυτό σας λέω ...κουνηθείτε από την θέση σας.

- Ξύπνησε το αντιφασιστικό κίνημα της Τρίπολης και ξύπνησε για τα καλά. Η μία συγκέντρωση ακολουθεί την άλλη στην πόλη και το σύνθημα είναι κοινό: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΤΕΛΟΣ: Μην ξυπνάτε αυτούς που ονειρεύονται, ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται. ( το ΄χουμε ξαναγράψει αλλά είναι καλό και ταιριάζει στο κλίμα των ημερών που διανύουμε ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...