Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αντίπαλοι που έγιναν φίλοι, ο «αλεξιπτωτιστής» Δημήτρης και η «σφαγή» για μία θέση στα «πεντάμηνα»

Οι αντίπαλοι που έγιναν φίλοι, ο «αλεξιπτωτιστής» Δημήτρης και η «σφαγή» για μία θέση στα «πεντάμηνα»

- Χαιρετώ την όμορφη Αρκαδία και τη ...μυθική Πελοπόννησο. Καλημέρα σε όλους τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται. Καλημέρα και στην Τρίπολη που ετοιμάζεται να παρελάσει για την Άλωση. Εμπρός ...μαρς!

- Μεγάλη μέρα η Κυριακή για την αρκαδική πρωτεύουσα. Όχι μόνο γιατί θα εορταστεί η Άλωση της Τριπολιτσάς αλλά και για το γεγονός ότι ο Αστέρας παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναικό. Λέτε την Κυριακή το βράδυ να γιορτάσουμε και την άλωση της Λεωφόρου?

- Με ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Τρίπολη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε την Παρασκευή το διακλαδικό κέντρο της 124 ΠΒΕ. Αν και στο Υπουργείο αυτό βρέθηκε ως ..."αλεξιπτωτιστής" ο Δημήτρης δεν "έπεσε" στην Τρίπολη με αλεξίπτωτο. Για τέτοια είμαστε?

- Δίπλα στον Αβραμόπουλο από την πρώτη κιόλας στιγμή βρέθηκε ο "κολλητός" του ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος που παρέμεινε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης μέχρι το τέλος της επίσκεψης του Υπουργού. Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται!

- Όταν ο Αβραμόπουλος ήταν Υπουργός Υγείας ο Δημοσθένης διοριζόταν συνεχώς  Διοικητής σε Νοσοκομεία. Τώρα που είναι Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας λέτε να τον δούμε Διοικητή σε κανένα στρατόπεδο?

- Χαμός γίνεται με τις αιτήσεις για τα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ στην Αρκαδία. Το σύστημα από την μεγάλη πίεση που δέχεται συνεχώς "πέφτει" και οι άνεργοι δεν μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.Παιδιά υπομονή, μέχρι τις 11/10/13 θα προλάβετε.

- Ποιός Αντιδήμαρχος έτρωγε στην ταβέρνα του Παπά ( στη Δαβιά ) με πρώην αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές? Έτσι όπως μίλαγαν πάντως οι δύο άνδρες μόνο για αντίπαλοι δεν μας φανήκανε. Τί γίνεται ρε παιδιά?

- Μαθαίνουμε ότι νεαρό στέλεχος - που έχει περάσει από πολλά κόμματα της κεντροαριστεράς μέχρι σήμερα - ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και εις ...ανώτερα!

- Χωρίς Υπουργό θα εορταστεί η φετινή Άλωση της Τριπολιτσάς! Την κυβέρνηση μάθαμε ότι θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Νίκος Καννελόπουλος. Υπουργούς ( ίσως και Βουλευτές ) σε λίγο θα βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση. Στο γυαλί εμφανίσεις και εκ του ασφαλούς! 

- Ο συγχωριανός μας ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής λέτε να έρθει την Κυριακή στην Τρίπολη? Από τότε που έγινε Βουλευτής πάντως δεν έχει λείψει ποτέ από τις εκδηλώσεις της Άλωσης. Το πιο πιθανό ( αν δεν τον προλάβουν οι εξελίξεις ) είναι να έρθει και φέτος. Για να δούμε...

- Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου του Αστέρα με τα Χανιά ο Τσιώλης δήλωσε ότι το τελικό αποτέλεσμα ( 0 - 0 ) αδικεί την ομάδα της Τρίπολης. Μήπως κόουτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι εσύ αδίκησες τον εαυτό σου? Λέω εγώ τώρα ( λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει )

- Μαζί με το Δήμαρχο Μεσολογγίου θα δει την Κυριακή το απόγευμα το παιχνίδι του Παναρκαδικού ο Γιάννης Σμυρνιώτης. Η φιλοξενία πάντως των αδελφών μας Μεσολογγιτών θα λήξει με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα. Μετά οι καλεσμένοι μας θα πρέπει να νιώσουν ..."ελεύθεροι πολιορκημένοι" και να φύγουν από την Τρίπολη με πολλά δώρα! ( τρία φθάνουν? )

- ΤΕΛΟΣ: Η φετινή παρέλαση της Άλωσης θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ...πεζόδρομο! Δεν φαντάζομαι να γίνει του πεζόδρομου το κάγκελο? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ καλό Σαββατοκύριακο και χρόνια πολλά στην Τρίπολη που γιορτάζει την ... Άλωσή της!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...