Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα «κρυφά μηνύματα» Νίκα, η κινητικότητα Κατσίρη και ο γρίφος της απόφασης Σμυρνιώτη!

Τα «κρυφά μηνύματα» Νίκα, η κινητικότητα Κατσίρη και ο γρίφος της απόφασης Σμυρνιώτη!

Όταν μιλά ο Παναγιώτης Νίκας, πρέπει να ακούς προσεκτικά αυτά που λέει. Πολλές φορές κρύβονται «μηνύματα» προς διάφορες κατευθύνσεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που κάθε μέρα θα δώσει από δέκα συνεντεύξεις. Αλλά, όταν μιλήσει, σίγουρα κάτι θα έχει να πει.

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο. Επειδή, πολλά λέγονται για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές και τη στάση της ΝΔ, ο Νίκας είπε μία φράση που δεν πρέπει να την προσπεράσουμε.

«Δεν είμαστε δεδομένοι». Ναι, στηρίζει και υποστηρίζει την Κυβέρνηση της ΝΔ. Γι’ αυτό, άλλωστε, πολλές φορές έχει «κατηγορηθεί» από πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως, ότι «δεν είναι δεδομένος» είναι ένα μήνυμα που αφορά πολλούς.

Είναι σαν να λέει σε κάποιους (μέσα στο κυβερνών κόμμα) ότι «δεν είμαι πειθήνιο όργανο που θα κάνω ό,τι μου λέτε και θα δέχομαι εντολές, χωρίς να έχω γνώμη». Σε ποιους έστελνε αυτό το μήνυμα;

Προφανώς, σε εκείνους που διαφώνησε μαζί τους για το Νοσοκομείο covid στην Τρίπολη, για ζητήματα που αφορούσαν το φυσικό αέριο και για διάφορα άλλα. Βάζει τα όριά του ο Νίκας και πορεύεται…

Είπε και κάτι άλλο που έχει αξία ο Περιφερειάρχης προς την πλευρά Τατούλη. Είπε ουσιαστικά ότι «δεν … προλαβαίνουμε να διαφωνήσουμε με κάποιον Υπουργό ή βουλευτή και πάτε αμέσως να του κάνετε το φίλο». Τι εννοούσε;

Μα, είναι ξεκάθαρο ότι κατά βάση εννοούσε την περίπτωση Βλάση – Τατούλη. Αυτό που είπε ο Νίκας είναι ότι η πλευρά του πρώην άλλαξε εντελώς στάση και προσπάθησε να έρθει πιο κοντά με τον Βλάση, μόνο και μόνο για να «εκμεταλλευτεί» πολιτικά την κόντρα Βλάση – Νίκα. Αλήθεια, έχει άδικο ο Μεσσήνιος;

Πάμε λίγο και στα δημοτικά της Τρίπολης. Κάποτε είχαμε γράψει ότι ένας «Γιάννης» θα είναι η επιλογή της ΝΔ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια κινητικότητα από την πλευρά του Γιάννη Κατσίρη. Συζητά, κάνεις επαφές για τον Δήμο. Δεν έχει λάβει οριστική απόφαση, αλλά κινείται.

Πρόκειται για μία σοβαρή υποψηφιότητα. Με πολιτικό λόγο πολιτισμένο. Αποφεύγει τις ανούσιες κόντρες, τις ύβρεις και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Επιπλέον, είναι ένα σημαντικό στέλεχος της ΝΔ στην Αρκαδία το οποίο έχει βάλει πλάτη για το κόμμα κατ’ επανάληψη όλα τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια, την ίδια ώρα υπάρχει και ο Γιάννης Σμυρνιώτης, ο οποίος -όπως έχουμε τονίσει ξανά από το «Καληνύχτα»- είναι ένα πρόσωπο το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό από τη ΝΔ. Είναι εκείνος που έφερε την τελευταία νίκη της ΝΔ σε δημοτικές εκλογές της Τρίπολης το 2010. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση Σμυρνιώτη είναι ότι δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει να κάνει. Θέλει να είναι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος; Θέλει να μεταπηδήσει στον περιφερειακό συνδυασμό; Ή θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής, κάτι που πολλοί εκτιμούν ότι θα ήταν η ιδανικότερη λύση και για τον ίδιο, αλλά και για τη ΝΔ;

Όσο ο Γιάννης δεν αποφασίζει, τόσο δημιουργείται έδαφος για νέες υποψηφιότητες. Σε όλα τα επίπεδα….

53 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Δήμο Τρίπολης ακούγεται ότι η ΝΔ έχει ετοιμάσει διεκδικητή ο οποίος δεν είναι Γιάννης Σμυρνιώτης ή υπάρχει ακόμα και η σκέψη ότι αυτόν θα τον προορίσουν για βουλευτή με στόχο να εκλεγεί οπωσδήποτε στις βουλευτικές και να παραμείνει Γιάννης Σμυρνιώτης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τόσο μεγάλη ένδεια σε στελέχη έχει η ΝΔ που προτείνει τους ίδιους και τους ίδιους που δεν τραβάνε και την πάνε πολύ πίσω; Αλλά ποιος να τους στηρίξει, που νομίζουν ότι κάποιοι είναι και ο ένας δεν έχει μάτια να δει τον άλλο;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι νωρίς ακόμα για το οτιδήποτε. ΟΙ υγιείς δυνάμεις θα συνενωθούν. Ο νέος Δήμαρχος θα είναι γηγενής και ντόπιος. Θα έχει δίπλα του πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν το μέλλον της πόλης! Ανθρώπους επιστήμονες εργάτες του καθημερινού μόχθου, υπαλλήλους, αλλά και επενδυτές!!.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Κατσίρης, δεν θα κατέβει για Δήμαρχος!!! Καλό παιδί και αξιοσέβαστος. Απένααντι στο Τζιούμη θα είναι και στα το έχω πει πολλές φορές άνθρωπος με βαρύ όνομα. Ντόπιος, Σεχιώτης!!!

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κος Κατσίρης δεν είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό Τατούλη, μετά πήγε στο συνδυασμό Νίκα, έπειτα κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής και τώρα λέτε να κατέβει για δήμαρχος? Αν αυτή ειναι η γνώμη σας για συνέπεια και σοβαρότητα, εμπρός ο δρόμος ανοιχτός.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην ανησυχείτε για τον Τσιαμούλο και τους Παυλικούς θα μάθετε νέα τους σύντομα. Ο Νικολάκης δεν πρόκειται να το βάλει κάτω. Έρχονται εκπλήξεις…..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τζιούμης δεν θα είναι ξανά δήμαρχος Τρίπολης ότι και αν γίνει. Το έχω γράψει πολλές φορές το γράφω και τώρα . Ο κ Κατσίρης είναι λίγος, είναι ένας αποτυχημένος πολιτευτής που κάποιοι τον θέλουν υποψήφιο δήμαρχο Τρίπολης για να εξυπηρετήσουν τόσο τις δικές τους ορέξεις όσο και των συγγενών τους που βρίσκονται στην παράταξη Τζιούμη. Καλά θα κάνουν λοιπόν αυτοί που τον υποκινούν να περιμένουν γιατί θα προηγηθούν οι εθνικές εκλογές και τώρα δεν είναι στο χέρι τους ούτε το ψηφοδέλτιο αλλά ούτε και ο κόσμος που τον έχουν δυσαρεστήσει επανειλημμένως.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    17:19 "Καθαρόαιμε Δεξιέ" παρασύμβουλε μην εκτίθεσαι άλλο, χάθηκε το παιχνίδι.

  • ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΔΕΞΙΟΙ Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΣΙΡΗ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΚΑΡΑΦΛΟΜΠΕΚΑΤΣΟΥΣ ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ.

  • Κατερίνα
    Κατερίνα Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 12:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για την κα Μαρία, που γράφει κεφαλαία και δηλώνει απο την Αθήνα ενώ βρισκεται να σχολιάζει στο Καλημέρα Αρκαδία και έχει γνώμη για τα δημοτικά της Τρίπολης. Δεν έχετε γνώμη κυρία μου αφού δεν είστε απο την πόλη για την οποία συζητάμε. Ούτε περιμέναμε εσάς να μας αναλύσετε το προφίλ του κου Κατσίρη. Οι ντόπιοι έχουν γνώμη δική τους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα Ζαγάρια και τα Βαρίδια του Σμυρνιώτη βάλε στην άκρη κύριε Κατσίρη και θα εισαι ο επόμενος δήμαρχος Τρίπολης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @17.32 Ποιάς χρονιάς δεν μας είπες

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    17:26 Ναι, όντως. Θα είναι με ατέλειωτο χαρτί γιατί θα χ€$τεί απάνω του και θα πρέπει με κάτι να σκουπιστεί

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Τζιούμης διαθέτει ολόκληρο το πακέτο, είναι δοκιμασμένος και μπορεί επάξια να διεκδικήσει επιτυχώς και πάλι τον Δήμο Τρίπολης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    20:18 Αν ξαναείναι υποψήφιος ο Τζιούμης που έχει οροφή το 28-30% τότε το παιχνίδι τελειώνει την πρώτη Κυριακή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    18:18 Αν περιμένεις από την σημερινή αντιπολίτευση να κάνει υγιεινό περίπατο στις επόμενες δημοτικές εκλογές είσαι βαθιά νυχτωμένος φίλος.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    17:01 Τι άλλο θα σκαρφιστείς παρασύμβουλε για να περισώσεις ότι σώζεται(;) απ' το ναυάγιο της δημοτικής αρχής;
    Υ.Γ.1 Για δεύτερη φορά στέλνεις εν ενεργεία Δήμαρχο στα αζήτητα και οδηγείς τη σημερινή αντιπολίτευση σε υγιεινό περίπατο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα πως ο ΚΑΤΣΙΡΗΣ είναι ο εκλεκτός της ΝΔ για υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης και όχι ο Γιαννάκης μαζί με τα κολαούζα του.
    Γιάννη Κατσίρη προχώρα στην δημαρχεία τώρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή Δύναμη για τον μεγάλο Αγώνα σου κύριε Κατσίρη.
    Θα είστε ο επόμενος Δήμαρχος Τρίπολης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΛΑΓΕ ΒΡΟΥΒΙΑ ΕΒΓΑΛΕΣ???? ΚΑΝΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙ ΜΑΖΕΨΕΣ???? ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδάκια του Τζιιούμη μην ανησυχείτε ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι με ατέλειωτο χαρτί και θα ψαχτούν πολλά θέματα! τΟ ΠΆΡΤΥ ΤΕΛΕΊΩΣΕ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο άκουσμα και μόνο οτι ο Κατσίρης μπορεί να είναι υποψήφιος για Δήμαρχος Τρίπολης έχουν βραχυκυκλώσει οι Τσιαμουλαίοι και οι Καραφλό-Λασπωτήρο-Κοτοπουλάδες. Ήθελαν τον Σμυρνιώτακο υποψήφιο γιατί τον είχαν του χεριού τους.
    Έχουν δαγκώσει τα Κ@βλι@ τους τις τελευταίες μέρες τα παιδιά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΡΒΟΥΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ!!! ΛΑΓΟΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγός????????? Το φαινόμενο!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @12:49 Καλώς τον. Σου θίξανε τους σύσκ@τους αρουραίους των υπονόμων και βγήκες να τους υπερασπιστείς; Ή μήπως είσαι εσύ ένας από δαύτους; Μην ξαναγράψεις πάντως εδώ μέσα γιατί μας πήρε η μπόχα του βόθρου

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημερα οδηγώντας απο την Ναυπλίου δεν υπήρχαν βοθροπόντικες τι εγινε έστειλε ο Λαγός τους εξολοθρευτές και τους καθάρισε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    νερουλά πλησιάζουν οι μέρες σου και λύσσαξες. Από Γιάννη θα το βρείς και σε τσούζει. Έλα πολύ έκατσες πιάσε το πανάκι σου λούστρο και ξεκίνα το γυάλισμα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    07:31 Θα οσμίστηκαν σκ@τ@ και βγήκαν για να φάνε οι βοθροπόντικες. Ιδίως οι καραφλομπέκατσοι και οι καραφλοσκαντζόχοιροι. Η αγαπημένη τους λιχουδιά είναι τα σκ@τ@ γι' αυτό ανακατεύονται μ' αυτά κιόλας

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΜΑΡΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΕΧΕΤΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΤΣΙΡΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ,ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΕΚ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 07:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι συμβήκε ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος εκεί γύρω στις 9:30 χθες το βράδυ είχε πλημμυρίσει η Ναυπλίου με Καραφλοαρουραίους και Καραφλονυφίτσες?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντισύσκεψη στην Πιάνα. Ξούλιας, Κοσκωτάς, Νερουλάς κ.λ.π. συνεδριάζουν για να ανακοινώσουν που θα φωτογραφηθούν αύριο. Ο Λαγός δεν πρόλαβε. Του την πέσανε τα αδέσποτα μετά το Νοσοκομείο και γύρισε πίσω.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκτακτη σύσκεψη!!!!!! Αυτή την ώρα έχουν μαζευτεί στην Ναυπλίου
    Καραφλομπέκατσοι, Καραφλοκόρακες, Καραφλοσκαντζόχοιροι και άλλοι κοινωνικοί πυθμένες ώστε να πάρουν τελική απόφαση για την υποψηφιότητα νέου αρχηγού που θα τους οδηγήσει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    Αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Δώσε παρασύμβουλε, τον βρήκες τον υποψήφιο!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κοτοπουλάς Μαντινείας μαζί με τον Πίτμπουλ Λεβιδίου σε συνεργασία με τον Ζήκο, Λασπτωτήρα και ΣΙΑ ΑΕ ετοιμάζονται να ανακοινώσουν επίσης την υποψηφιότητα νέου αρχηγού που θα τρίβετε τα μάτια σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πανικός και στους Καραφλομπέκατσους με τον Κατσιρη υποψήφιο, θέλουν τον Μπανάνα καλύτερα.
    Α ρε γλέντια..........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο ο ΚΑΤΣΙΡΗΣ με το ήθος και την συμπεριφορά του μπορεί να συσπείρωση όλους τους Νεοδημοκράτες μαζί για μια νέα εποχή για τον δήμο Τρίπολης.
    Κύριε Γιάννη καλή επιτυχία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πολύ κλάμα τα Τσιαμουλάκια δεν θέλουν τον Κατσίρη αλλά τον Σμυρνιώτη υποψήφιο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Μάρω από που συμπέρανες ότι ο Κατσίρης είναι "Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ" κλπ κλπ? Ελεος δηλαδή

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε στενοχώριες ο παρασύμβουλος. Με το ζόρι να βρει αντίπαλο στα ...μέτρα Τζιούμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΤΣΙΡΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  • ΒτΒ
    ΒτΒ Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιοι είναι όλοι αυτοί ; τους ξέρει η μάνα τους, τουλάχιστον ;

  • ΜΑΡΙΑ
    ΜΑΡΙΑ Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Κατσίρης ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,ΙΚΑΝΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @6:13 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Νά'σαι καλά, με έκανες και δάκρυσα από τα γέλια. Σε δικαιολογώ πάντως, γιατί είτε είσαι άγρυπνος τέτοια ώρα που έγραψες το σχόλιο, είτε είσαι αγουροξυπνημένος. Γιατί κάποιος που έχει "σώας τας φρένας" δεν γράφει τέτοιες μπούρδες ούτε για πλάκα, γιατί γελάνε μέχρι και οι προβατίνες που πάνε για σφάξιμο. Και πάλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πολύ καλό ρε μάγκα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 09:26 Σύνδεσμος σχολίου

    08:05 Τι να σου πω ρε μεγάλε, πραγματικά τρέμει όλη η ανθρωπότητα αυτή τη μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία και το πολιτικό του εκτόπισμα. Τον φοβούνται περισσότερο κι από τον Πούτιν. Αφού κι εγώ τώρα που γράφω το σχόλιο, τα έχω κάνει πάνω μου από την τρομάρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατσίρης αξιοπρεπέστατος και πολύ ικανός.

  • Ιωάννης
    Ιωάννης Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 09:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Και ο Κοσκωτάς Γιάννης είναι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 08:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που πηρε αυτος το Επιμελητήριο, και μαθαμε οτι υπαρχει επιμελητήριο, Επειδη το εχεις ξαναπει, προφανως και το πηρε κανονικότατα! Και είναι και προφανέστατο πως παρότι δεν αναφερετε το αρθρο σε αυτον, ΕΣΕΙΣ τσιμπησατε κ μιλατε για αυτον. Ξερουμε ποσο σαν καιει και ΞΕΡΕΤΕ πως αυτος μπορει. ΜΟΚΟ λοιπον. καληνύχτα σας.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 06:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκτός από τους Γιάννηδες υπάρχει και ένα Σ κεφαλαιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Προβλήματα στο Τζουμοπαραβλασέικο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Γιάννης που λες φίλε θα χάσει με μεγαλύτερη διαφορά από ότι οι άλλοι Γιάννηδες. Μακάρι να κατέβει για να το καταλάβει και να ξεκαβαλικέψει.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας πάρει πρώτα αυτός ο Γιάννης το επιμελητήριο κανονικά και μετά βλέπουμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένας Γιάννης μπορεί να πάρει τον δήμο για τη ΝΔ.Κι αυτός δεν είναι ούτε ο Σμυρνιώτης,ούτε ο Κατσίρης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...