Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο φθηνός και … υπεύθυνος, η τύχη του Σταύρου και η κινητικότητα των προπονητών!

Ο φθηνός και … υπεύθυνος, η τύχη του Σταύρου και η κινητικότητα των προπονητών!

- Μπήκε ο Οκτώβριος και μαζί του ήρθαν και οι βροχές. Με την πρώτη κακοκαιρία στην Αρκαδία είχαμε διακοπές σε ρεύμα και τηλέφωνα. Φανταστείτε τί έχει να γίνει όταν "πιάσει" ο βαρύς χειμώνας! Καλημέρα... αρχίζουμε:

- Παρελθόν  ο Σάκης Τσιώλης από τον Αστέρα Τρίπολης! Η είδηση "έπεσε" σα βόμβα αν και πολλοί - που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα - είπαν ότι το περίμεναν αυτή την εξέλιξη εδώ και καιρό! Τί έγινε ρε παιδιά?

- Αυτό που δε συγχωρούν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα είναι ο προπονητής τους να νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και να κάνει δημόσιες σχέσεις εις βάρος της ομάδας. Γιατί ρε Σάκη δεν ήθελες να τα "ρίξεις" στον Παπά? Ή παπάς - παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς λέει ο σοφός λαός μας. ( και έχει δίκιο)

- Του ΄φεξε του Στάικου. Αν του κάτσουν τα πρώτα αποτελέσματα βλέπω να βγάζει όλη την χρονιά ως προπονητής στον πάγκο του Αστέρα. Είναι και φθηνός και ...υπεύθυνος!

- Τον προπονητή του Παναρκαδικού λέγαμε ότι θα ετοιμάσει σύντομα βαλίτσες αλλά ο Σάκης έφυγε πρώτος από την Τρίπολη. Τελικά στη Σούπερ Λήγκα φαίνεται ότι δεν είναι καλό να είσαι αήττητος! ( τώρα αυτό τί είναι διαθεσιμότητα ή κινητικότητα? )

- Πέσανε έμαθα κάτι ευρουλάκια στους παίκτες του Παναρκαδικού και ζεστάθηκε λίγο το κλίμα. Η ομάδα θα παίξει μεθαύριο στο Ναύπλιο έχοντας στόχο μόνο τη νίκη. Για να δούμε. ( λέτε παραθαλάσσια να πάμε καλύτερα? )

- Τυχερός ο Κουκάκης που έχει αναλάβει την Τεγέα. Από τότε που πήγε στα χωριά του Δημάρχου όλα του πάνε ...δεξιά! Προχθές μάλιστα υπεγράφη η απόφαση για να δοθεί στην περιοχή ένα μεγάλο ποσό για έργα ύδρευσης. Τυχαίο? ...δε νομίζω!

- Τα λεφτά που θα πέσουνε στην Τεγέα για την ύδρευση είναι πολλά. Οι υπογραφές πέσανε στην περιφέρεια και το ποτάμι πλέον δε γυρίζει πίσω. Είναι πολλά τα λεφτά ...Σταύρο! ( μπράβο σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν από το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου )

- Συναγερμός θα ακουστεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί στην Τρίπολη. Αν ακούσετε τίποτα σειρήνες μην φοβηθείτε, δεν θα έχουν μπει οι Γερμανοί ( αυτοί  άλλωστε έχουν μπει εδώ και καιρό ) στην χώρα, αλλά θα γίνεται  η άσκηση ετοιμότητας ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ. Το νου σας.

- Συνεχώς προβλήματα βγάζει το σύστημα των αιτήσεων για τα 5μηνα του ΟΑΕΔ και η αγωνία των υποψηφίων έχει χτυπήσει κόκκινο.

- Αφού η Αμερική "βάρεσε" στάση πληρωμών και έθεσε τους δημοσίους υπαλλήλους σε αργία τότε εμείς τί πρέπει να περιμένουμε? Τελικά αν χρωστάς λίγα είναι πρόβλημά σου αλλά αν χρωστάς πολλά τότε είναι ...πρόβλημά τους.

- ΤΕΛΟΣ: Όσο η αυγή ήτανε ...χρυσή όλοι θέλανε επαφές με το κόμμα, τώρα που η αυγή "συννέφιασε" κανένας δεν πλησιάζει. Έτσι μωρέ είναι τα παλικάρια? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...