Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το δώρο του Πέτρου, τα νεύρα με τα πεντάμηνα και ο … φιλόσοφος προπονητής!

Το δώρο του Πέτρου, τα νεύρα με τα πεντάμηνα και ο … φιλόσοφος προπονητής!

- Γεια σας, αδέλφια. Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση είναι ...υπομονή. Πάμε?

- Του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη είναι την Πέμπτη. Γιορτάζουν οι δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι οι δικαστικοί λειτουργοί. Να τους χαιρόμαστε.

- Η χρυσή αυγή πάντως γιορτάζει από χθες μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις. Λένε ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε ποιός είναι ο ...τελευταίος.

- Σε διαφορά φιλοσοφίας με τον Καυμενάκη δικαιολόγησε την απομάκρυνσή του από τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης. Προπονητή θέλαμε Σάκη στην ομάδα και όχι ...φιλόσοφο!

- Επειδή γίνανε κάποια παράπονα για τους λαμπαδηδρόμους της Τρίπολης το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε - χωρίς πραγματικά να θέλουμε να θίξουμε κανένα - είναι ότι η φλόγα των ολυμπιακών αγώνων είναι ιερή ανεξάρτητα από την περιοχή και τη διαδρομή που κάνει ο κάθε λαμπαδηδρόμος και καθένας από αυτούς τους τυχερούς αθλητές θα έπρεπε να νιώθει ιδιαίτερη τιμή.

- Τώρα αν η γενέτειρα πόλη κάθε αθλητή πρέπει να του αποδίδει τις πρέπουσες τιμές ανάλογα με τις διακρίσεις που έχει πετύχει μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία. Δεν είναι?

- Πολλά παράπονα ακούγονται από τους υποψήφιους άνεργους για τα πεντάμηνα των Δήμων της Αρκαδίας. Στις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνονται σοβαρά λάθη - κυρίως στην ενημέρωση των υποψηφίων - καθημερινά με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση. Γιατί έτσι?

- Στη Μεγαλόπολη φαίνεται ότι πάει το σκουπιδοεργοστάσιο της Πελοποννήσου. Παιδιά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το νου σας στο ...λεκανοπέδιο!

- Δείπνο στο σκοτάδι θα διοργανωθεί στην Τρίπολη στις 19 Οκτωβρίου. Όχι ραντεβού στα τυφλά. Αυτό είναι άλλο, μη μπερδεύεστε.

- Υπέγραψε ο Τατούλης τα 4 μεγάλα έργα ύδρευσης για την Τρίπολη και ο Σμυρνιώτης είναι χαρά γεμάτος. Τέτοιο δώρο από τον Πέτρο ούτε που το περίμενε ο Δήμαρχος.

- Ερώτηση στη Βουλή για το Δημοτικό Ραδιόφωνο έκανε ο Ζαχαριάς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βουλευτής λέει ότι δεν πρέπει να κλείσει η δημοτική ραδιοφωνία την ώρα που κάποιοι άλλοι την έκλεισαν κιόλας! Γιατί τόση βιασύνη ρε παιδιά?

- ΤΕΛΟΣ: Μηδέ προ του τέλους ...κακάριζε! Έχει ο καιρός γυρίσματα και ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς και ασήκωτος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...