Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το μπλουζάκι του Προέδρου, το ντέρμπι από τα παλιά και τα μαχαίρια για τη νέα ανάπλαση!

Το μπλουζάκι του Προέδρου, το ντέρμπι από τα παλιά και τα μαχαίρια για τη νέα ανάπλαση!

- Γεια σας, φανατικοί μου καληνυχτάκηδες και φανατικοί εχθροί. Μια καλημέρα είναι αυτή πείτε τη και ας πέσει κάτω. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλη την Αρκαδία όπου κι αν αυτή βρίσκεται.

- Μέσα ο Μιχαλολιάκος και ο Λαγός έξω Κασιδιάρης, Μίχος και ο συγχωριανός μας (από το Κακούρι) Παναγιώταρος! Τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι η δικαιοσύνη είναι ...τυφλή!

- Προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα είναι για όλη την φετινή αγωνιστική χρονιά ο Στάικος Βεργέτης. Αυτό εμείς σας το έχουμε πει ( και φυσικά το γράψει )  εδώ και κάμποσες μέρες. Τυχαίο? ...δε νομίζω?

- Πολύς κόσμος από την Τρίπολη θα πάει την Κυριακή για καφέ στο Ναύπλιο. Το ματς Παναυπλιακού - Παναρκαδικού για τη Γ Εθνική είναι τοπικό ντέρμπυ βγαλμένο από τα παλιά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

- Στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης δεν έχουν πλέον σοβαρά πράγματα ( για να τσακωθούν ) και επιστρατεύουν την φαντασία τους για να υπάρξει και λίγη ένταση. Προχθές τσακωθήκανε για τον καθαρισμό των δεξαμενών στα χωριά. Γίνανε από ...πέντε χωριά χωριάτες!

- Ποιός πρόεδρος τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης έχει τυπώσει μπλουζάκι που γράφει πάνω την ιδιότητά του και το φοράει πάντα όταν πηγαίνει στα δημοτικά συμβούλια? Για να σας βοηθήσω να βρείτε τη σωστή απάντηση σας ενημερώνω ότι είναι ...ανεξάρτητος!

- Η ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη προβλέπω ότι θα ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις. Παρά το γεγονός ότι η πρόταση της πλειοψηφίας πέρασε άνετα (  και πάλι )  με τη βοήθεια παρατάξεων της μειοψηφίας πολλοί λένε ότι στη συνέχεια θα βγούνε μαχαίρια. Τα καλά και ...συμφέροντα θα βγούνε στην επιφάνεια.

- Αλήθεια, η συμπαθής επαγγελματική τάξη των ταξιτζήδων - που κάποτε έριξε τη Δημαρχία Κοτσιάνη - τί λέει ΤΩΡΑ για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας? Δεν ακούω άχνα από τους λαλίστατους, κατά τ΄άλλα, συνδικαλιστές του κλάδου. Γιατί έτσι?

- Με Αρεοπαγίτες έφαγε χθες ο Δήμαρχος Τρίπολης. Λόγω της εορτής του προστάτη των δικαστικών Αγίου Διονυσίου πολλοί υψηλόβαθμοι δικαστικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν την πόλη μας και ο Σμυρνιώτης δεν έχασε την ευκαιρία για επαφές. Σε αυτά είναι ...μανούλα ο Γιάννης μας.

- Ξέρετε ότι στην Τρίπολη υπάρχει ...άλσος θέμιδος? Είναι στο δρόμο για τη Σιλίμνα εκεί που υπάρχει το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε.

- Χαμός γίνεται στον πρώην Δήμο Φαλάνθου με τις μέλισσες. Έχουν πάει όλοι οι μελισσοκόμοι για τα πεύκα και τα έλατα και πραγματικά η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Ειδικά αυτοί που θέλουν να περπατήσουν στην περιοχή φεύγουν τρέχοντας!

- ΤΕΛΟΣ: Εδώ ο Παπάς, εκεί ο Παπάς, πού είναι ο ...Παπάς? Αν είσαι και Παπάς με την αράδα σου θα πας. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...