Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Χέρι – χέρι» στα πανηγύρια, η πανάκριβη μπύρα και το … άφαντο ίντερνετ στα δημοτικά συμβούλια!

«Χέρι – χέρι» στα πανηγύρια, η πανάκριβη μπύρα και το … άφαντο ίντερνετ στα δημοτικά συμβούλια!

- Καληνυχτάκηδες, γεια σας. Ο καιρός άλλαξε απότομα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας φταίει ο κακός μας ο καιρός. Άσε που ο καιρός έχει γυρίσματα, μην το ξεχνάτε ποτέ. Ξεκινάμε...

- Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης συζητήθηκε το θέμα του χιονοδρομικού κέντρου της Οστρακίνας και οι τοπικοί μας άρχοντες συμφώνησαν μόνο σε ένα πράγμα. Συμφώνησαν ότι διαφωνούν!

- Έλεος πια με αυτό το ίντερνετ στο Πνευματικό Κέντρο… Τρεις μήνες τώρα είναι χαλασμένο. Στην Τρίπολη λειτουργούμε σαν να είμαστε στο 1821… Σε λίγο, αντί να γράφουμε, θα σκαλίζουμε πάνω σε πέτρες! Δημοτικό συμβούλιο χωρίς ίντερνετ, ούτε στην … Ουγκάντα!

- Μερικές φορές ο Σμυρνιώτης δεν … παλεύεται! Αντί να παρουσιάσει τη μελέτη για την κεντρική πλατεία και να τελειώσει η συζήτηση, αφήνει και σέρνεται μία συζήτηση εναντίον του, χωρίς λόγο. Άντε να τον καταλάβεις…

- Τι είπε ο Πρόεδρος του Παλαιόπυργου στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ότι Δημοτική Αρχή και Αντιπολίτευση πάνε χέρι χέρι στα πανηγύρια και στα χωριά δεν έχουν πατήσει ποτέ για να μάθουν τι προβλήματα υπάρχουν… Σαν να αρχίζουν να ακούγονται αλήθειες…

- Τρία ευρώ η μπύρα στη γιορτή ντομάτας στην Κανδύλα; Πάτε καλά, ρε; Δηλαδή, αν δεν είχαμε κρίση και μνημόνιο πόσο θα πληρώνουμε κάθε κουτάκι; Με επιταγή;

- Στην Τεγέα θα διεξαχθεί τελικά το τουρνουά μπάσκετ ¨3 on 3¨. Με αντιδήμαρχο Τεγέας τον Κουκάκη, πού αλλού θα γινότανε? Στο Βαλτέτσι?

- Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ΜΙΛΑ φιλοξενήθηκε ο γνωστός γυναικολόγος Παναγιώτης Χριστόπουλος ο οποίος έχει ανοίξει ιατρείο και στην Τρίπολη. Τελικά ο Χριστόπουλος βρίσκεται συχνά σε αθηναϊκά ΜΜΕ και έχει γίνει της μόδας. Παίζει δυνατά ο γιατρός!

- Πολλά και γνωστά ονόματα επιχειρηματιών της Τρίπολης κάθονται τώρα τελευταία στο εδώλιο του κατηγορουμένου για χρέη προς το δημόσιο! Το τραγικό είναι πως τα ποσά που χρωστάνε είναι τεράστια. Πώς τα καταφέρνουν άραγε?

- Καλή δουλειά κάνουν οι υπεύθυνοι της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Πάρνωνα. Τόσο καλή που πρόσφατα βραβεύθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση διακρατικού προγράμματος για την προστασία του περιβάλλοντος. Είδες η Τσακωνιά?

- Μουρμούρες άκουσα στη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Ισχύει ή είναι ράδιο αρβύλα; Κάποιοι μιλάνε για κόντρες και λένε ότι το κλίμα έχει χαλάσει. Έχουν βάση όλα αυτά; Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ισχύουν. Γιατί αλλιώς … κρίμα ρε παιδιά, τώρα που πήρατε καινούργιες στολές…

- Με τον Ατρόμητο αγωνίζεται ο Αστέρας Τρίπολης με τον Στάικο στον πάγκο. Σας θυμίζουμε ότι την πρώτη φορά που ο Βεργέτης κάθισε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Αστέρα νίκησε τον ΠΑΟΚ! Με τον Ατρόμητο θα κολλήσει?

- Μόνο νίκη θέλει ο Παναρκαδικός στο Ναύπλιο. Άλλο αποτέλεσμα θα φέρει εξελίξεις στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί αλλά μόνο με ευχές δε γίνεται τίποτα.

- Με αεροπλάνα στον αέρα έγινε χθες  η ορκωμοσία στο διακλαδικό κέντρο της 124 ΠΒΕ. Με αεροπλάνα και ...βαπόρια! ( για τους ναύτες )

ΤΕΛΟΣ: Δεν μπορώ ρε παιδιά να συνηθίσω αυτούς τους ναύτες στους δρόμους της Τρίπολης. Μπορεί να φοράνε λευκά αλλά είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...