Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «κόλλημα» του Γιάννη, το «φάουλ» της Ντίνας και η «γαλάζια» αντιπεριφέρεια Αρκαδίας!

Το «κόλλημα» του Γιάννη, το «φάουλ» της Ντίνας και η «γαλάζια» αντιπεριφέρεια Αρκαδίας!

-Τι κάνετε «καληνυχτάκηδες»; Περνάτε καλά; Έχετε όρεξη για παρασκήνιο σήμερα; Για πάμεεε...

- Αν ο Βάγγος δεν είναι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, τι θα είναι; Θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος μαζί με τους υπόλοιπους; Κι αν δεν θέλει; Θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης; Εύκολο είναι; Έχουν άλλοι σειρά εκεί.

- Αν ο Σαμαράς (γράφω αν..) δώσει το «χρίσμα» στον «σύντροφο Πέτρο», τότε θα έχει τον πρώτο λόγο στην επιλογή των αντιπεριφερειαρχών και λογικά θα θέλει «δική του» την Αρκαδία. Και τότε θα γίνουν σκούρα τα πράγματα.

- Ρε παιδιά, πολύ καλή η γιορτή του μελιού και του καρυδιού στο Ροεινό. Τα φαγητά πολύ νόστιμα, οι τιμές λογικές, όλα καλά. Εκείνο το κρύο όμως δεν παλευόταν με τίποτα. Ή κάντε τη γιορτή νωρίτερα ή κάντε τη σε κλειστό χώρο του χρόνου. Μετά τις 11.00 άρχισαν όλοι να τρέχουν να φύγουν. Δεν άντεχαν άλλο το κρύο. Ξεπάγιασαν!

- Πώς να μην γερνάει η Γορτυνία; Όταν κλείνεις το σχολείο στη Δημητσάνα, πως θα πάει ο άλλος με την οικογένεια του και τα παιδιά του να μείνει εκεί; Και που θα τα στέλνει σχολείο;

- Κλείνεις σχολεία, κλείνεις εφορίες, κλείνεις κέντρα υγείας, κλείνεις τα πάντα και μετά λες «μα, γιατί έχουν μείνει μόνο ηλικιωμένοι στη Γορτυνία;». Μα, κι αυτοί θα έφευγαν, αλλά δεν έχουν που να πάνε.

- Ήρθε ο Παναγιώταρος στην Τρίπολη, όπως λέει η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν το είπε σε κανέναν. Όλα γίνονται προσεκτικά πλέον και χωρίς μεγάλη δημοσιότητα...

- Αν η Χρυσή Αυγή μετά από όλα αυτά είναι στο 9% στα γκάλοπ, τότε σε τι ποσοστό θα ήταν αν δεν είχαν γίνει συλλήψεις;

- Ζαχαριάς, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλη, Χουζούρης. Ποιος άλλος έχει σειρά για υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με τον ΣΥΡΙΖΑ;

- Σιγά μήπως η Ντίνα βάλει υποψήφια στην Αρκαδία. Η Ντίνα «παίζει» και αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά. Δεν έχει να χάσει τίποτα. Δημοσιότητα κερδίζει, όσο ακούγεται το όνομά της. Πάντως, το μέλλον της το «βλέπει» στη Μεσσηνία. Ή για το Δήμο ή για τη Βουλή.

- Έκανε πάντως μεγάλο «φάουλ» η Ντίνα προχθές. Έβγαλε ολόκληρη ανακοίνωση για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας (και καλά έκανε, στους ψηφοφόρους της απευθυνόταν), αλλά για το αεροδρόμιο της Τρίπολης, ούτε μία λέξη δεν έγραψε. Όταν όμως ανακοινώνει κάτι για το αεροδρόμιο της Τρίπολης, πάντοτε κάνει αναφορά και στο άλλο αεροδρόμιο. Για να μην την «μαλώσει» κανείς..

- Αυτό το «κόλλημα» του Σμυρνιώτη να μην θέλει να παρουσιάσει τη μελέτη για την κεντρική πλατεία της Τρίπολης, δεν την καταλαβαίνω. Αντί να το κάνει και να λήξει εκεί το όλο θέμα, αφήνει να σέρνεται μία συζήτηση που δεν του κάνει καλό. Και δεν είναι μόνο να δει τη μελέτη ο Παυλής, ο Γεωργακόπουλος και τέλος πάντων όποιος δημοτικός σύμβουλος δεν την ξέρει, αλλά η μελέτη θα πρέπει να παρουσιαστεί και στον κόσμο. Πάμε να αλλάξουμε μία πλατεία, οι δημότες δεν πρέπει να γνωρίζουν το θα γίνει;

- Κάπου το «έχασε» το θέμα εδώ ο Γιάννης και αντί να το «μαζέψει» γρήγορα, το άφησε να «ξεχειλώσει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...