Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κακοποιημένοι άνδρες, η υπερβολική δόση … Μότσαρτ και ο αθόρυβος Λιάκος!

Οι κακοποιημένοι άνδρες, η υπερβολική δόση … Μότσαρτ και ο αθόρυβος Λιάκος!

- Αρκάδες της Αρκαδίας ( και όχι μόνο ) καλημέρα. Το "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ" είναι εδώ ενωμένο δυνατό! Τώρα που βρήκα τοίχο να γράψω, ξέχασα το... σύνθημα.

- Στο παρά πέντε δόθηκε λύση για το χιονοδρομικό κέντρο από το Δήμο Τρίπολης και έτσι εξασφαλίστηκε και φέτος η λειτουργία του. Του χρόνου βλέπουμε...

- Ο Σμυρνιώτης βρήκε τελικά λύση για το χιονοδρομικό αλλά για να λειτουργήσει το κέντρο χρειάζεται και χιόνι. Με το χιόνι τί κάνουμε Δήμαρχε?

- Κοσμική αλλά απομονωμένη χαρακτηρίζει τη Δημητσάνα η μεγάλη δικτυακή εφημερίδα (  i - efimerida ) τονίζοντας στο χθεσινό αφιέρωμά της ότι η πρωτεύουσα της Γορτυνίας είναι ιδανικός φθινοπωρινός προορισμός. ( η αγάπη άργησε μια μέρα - το μόνο που θυμάμαι )

- Τελειώνει σήμερα Παρασκευή ( 11/10/13 ) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα 5μηνα των Δήμων μέσω ΟΑΕΔ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πολλές αιτήσεις θα απορριφθούν λόγω μη σωστής συμπλήρωσης των στοιχείων από τους υποψηφίους! Δεν είναι κρίμα?

- Σε λίγο καιρό οι κακοποιημένες γυναίκες της Πελοποννήσου θα έχουν το δικό τους κέντρο υποστήριξης στην Τρίπολη. Οι εργασίες για την διαμόρφωση του κτιρίου άρχισαν και σύντομα το έργο θα παραδοθεί από τον εργολάβο. Το κέντρο κακοποιημένων ανδρών πότε θα ετοιμαστεί?

- Ελέγχους ( και πολλές φορές συλλήψεις ) κάνουν καθημερινά οι αρμόδιες αρχές ( δασαρχεία - αστυνομία ) για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας. Όλοι έχουν βρει ένα φορτηγό και κουβαλάνε ξύλα από παντού. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει δέντρο στην Αρκαδία ούτε για ίσκιο!

- Δωρεάν θα είναι από φέτος η φοίτηση στο ΙΕΚ Τρίπολης που μαθαίνουμε ότι θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες ειδικότητες. Διαλέξτε τη δικιά σας ειδικότητα και αρχίστε τη σταδιοδρομία σας ΤΩΡΑ. Οι αναβολές βλάπτουν σοβαρά την τύχη σας.

- Στην Τρίπολη ήρθε προχθές ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης με αφορμή την έναρξη της νέας πολιτικής χρονιάς. Σε σχέση με τις άλλες φορές που κατέβηκε στην πόλη μας ήταν αθόρυβος και ιδιαίτερα προσεκτικός! Γάτα ο Λιάκος.

- Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο η Μεσσηνία. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο "costa navarino". Αριστερά ο Τατούλης θα έχει τον πρωθυπουργό και δεξιά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτά είναι μεγαλεία.

- Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πέσει πολύ Μότσαρτ στην Τρίπολη. Το κοντσέρτο του Σαββάτου όμως στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο θα το παρακολουθήσουν μόνο οι επίσημοι καθώς και ολίγοι και ...εκλεκτοί! Αυτό θα πει πολιτιστικός πολιτισμός! 

- Γι αυτούς πάντως που δεν θα μπορέσουν να μπούνε μέσα στο θέατρο υπάρχει πρόβλεψη. Ηχεία και γιγαντοοθόνες θα στηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του Μαλλιαροπουλείου θεάτρου και έτσι το θέμα κάπως θα καλυφθεί. Αν βρέχει, την ...πατήσαμε μετά μουσικής!

- Στη νέα 5μελή διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου μπήκε και εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Τελικά και ο... Άδωνις φοβέρα θέλει!

- ΤΕΛΟΣ: Δημοσιογράφος ξέρετε ποιός είναι? Αυτός που στην αρχή της καριέρας του δεν ξέρει τίποτα και ασχολείται με τα πάντα ενώ στο τέλος της καριέρας του ενώ τα ξέρει όλα δεν ασχολείται με τίποτα. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...