Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα χειμωνιάτικα … αντηλιακά, η μπίλια των σκουπιδιών και η γερή δόση από Μότσαρτ!

Τα χειμωνιάτικα … αντηλιακά, η μπίλια των σκουπιδιών και η γερή δόση από Μότσαρτ!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Μότσαρτ και ξερό ψωμί στην Τρίπολη. Από μουσική ποιότητα "χορτάσαμε" αλλά η πείνα δυστυχώς παραμένει. Ακούει κανείς?

- Γέμισαν οι πλατείες της Τρίπολης ήχους κλασικής μουσικής. Δε λέμε ότι όλα αυτά δεν είναι ωραία αλλά τί να την κάνει τη μουσική ο πεινασμένος? Αυτός καρβέλια ονειρεύεται.

- Μαζεύει ο Δήμος Τρίπολης τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους. Είπαμε ρε παιδιά ανακύκλωση αλλά εσείς το πήρατε πολύ σοβαρά.

- Εργοστάσιο σκουπιδιών για την Τρίπολη, την Κυνουρία, την Αργολίδα και την Κορινθία θα γίνει στην Παλαιόχουνη Βαλτετσίου. Εκεί έκατσε η μπίλια

- Τα σκουπίδια της Μεσσηνίας, της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας θα πηγαίνουν στο άλλο εργοστάσιο της Πελοποννήσου που θα γίνει στο Δήμο Οιχαλίας. Η Λακωνία θα φτιάξει δικό της στο Δήμο Σκάλας. Αυτό είναι το τελικό σχέδιο της Περιφέρειας που ανακοίνωσε ο Τατούλης. Είπε και εμίλησε.

- Η παράταξη του ΚΚΕ κατήγγειλε τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας διότι όπως τονίζει δε συγκαλεί συνεδρίαση του Δ.Σ. για να αποφασισθούν κινητοποιήσεις των εργαζομένων για τα νέα μέτρα που έρχονται. Γιατί έτσι πρόεδρε?

- Αυτό που έπρεπε να κάνουν άλλοι θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου το έκαναν οι ομάδες της Τεγέας και της Ελπίδας Τρίπολης. Τίμησαν σε μια απλή και ταπεινή αθλητική εκδήλωση - που έγινε στην Κάρτσοβα - τη μεγάλη δόξα του αρκαδικού ποδοσφαίρου τον Πολύβιο ( Πολ ) Χατζόπουλο. Μπράβο τους...

- Πάνω που είδαμε χειμώνα και πάλι ήρθε το καλοκαίρι! Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς κελσίου! Τα αντηλιακά σας και στην Κυνουρία ( Βόρεια ή Νότια εσείς διαλέγετε ).

- Ενός κακού μύρια έπονται. Μετά την απομάκρυνσή του από τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης έχασε αιφνίδια τον αδελφό του ( από έμφραγμα ).Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στον Έλληνα τεχνικό που τίμησε την πόλη μας με την παρουσία του και οδήγησε την ομάδα μας τόσο ψηλά. Σάκη γερά,  άλλωστε ξέρεις εσύ από πίκρες.

- Επειδή πολλοί ρωτάνε για το "δείπνο στο σκοτάδι" που θα γίνει στην Τρίπολη αν θα υπάρχει κανονικό μενού σας λέμε ότι όλοι θα φάνε κανονικά αλλά με κλειστά τα μάτια. Τώρα τί και πώς θα φάνε θα είναι έκπληξη. Αξίζει πάντως να ζήσουμε αυτή την εμπειρία.

- Νέο Δημαρχείο έχει η Μεγαλόπολη. Όχι Δήμαρχο, ο Μπούρας ήρθε για να μείνει. Μην μπερδευόσαστε...

- ΤΕΛΟΣ: Καλό Σαββατοκύριακο και προσέξτε, ο πολύ Μότσαρτ κάνει κακό στο στομάχι ( όπως και τα φασόλια ) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...