Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … κονσέρτο για πολυβόλα, το «αντίο» του Μανώλη και οι άφαντες προσκλήσεις του «Γιάννου»!

Το … κονσέρτο για πολυβόλα, το «αντίο» του Μανώλη και οι άφαντες προσκλήσεις του «Γιάννου»!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ καληνυχτάκηδες! Εδώ είμαστε και σήμερα. Πιστοί στο ραντεβού μας με το παρασκήνιο και το ...κουτσομπολιό! Όλα εδώ γράφονται μεταξύ σοβαρού και αστείου ισορροπώντας με την πραγματικότητα που χαρακτηρίζει την καθημερινότητά μας. Φτιάξατε καφέ? ...ξεκινάμε.

- 300 παλικάρια ( και όχι μόνο ) από το Δήμο Οιχαλίας κάνανε απόβαση χθες στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης για να διαμαρτυρηθούνε για την απόφαση του Περιφερειάρχη να φτιάξει σκουπιδοεργοστάσιο στην περιοχή τους. Αν και ήρθαν αγριεμένοι και έτοιμοι για επεισόδια ο Τατούλης κατάφερε να ομαλοποιήσει την κατάσταση πετάγοντας το μπαλάκι στο αρμόδιο Υπουργείο. Ξέρει από διαχείριση κρίσεων ο Πετράν.

- Kάποτε δεν μαζεύονταν οι σύμβουλοι να κάνουν περιφερειακό συμβούλιο και τώρα που αποφασίσανε να κάνουνε συνεδρίαση την κάνανε παρουσία των ΜΑΤ! Για καλό και για κακό φωνάξανε μια διμοιρία για να μη γίνει ξανά της ...Μαντινείας το κάγκελο.

- Στο ΜΕΓΚΑ έπαιξαν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη και του Σμυρνιώτη για το κοντσέρτο του Μαλλιαροπουλείου. Από το κοντσέρτο με τίτλο " η μελωδία της ευτυχίας " ο Τατούλης " έπεσε " απότομα στη σκληρή πραγματικότητα με το κοντσέρτο για ...πολυβόλα!

- Τον μπελά του έχει βρει ο Γιαννακούρας με το σκουπιδοεργοστάσιο που θα γίνει στην Παλαιόχουνη. Αν στραβώσει τίποτα με την θέση του Αντιπεριφερειάρχη τότε ούτε στο χωριό του δεν θα μπορεί να πάει. Έχουν αγριέψει τα πράγματα για το Βαγγέλη.

- Σε δυο περίπου εβδομάδες από σήμερα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου θα αλλάξει χέρια. Ο Αγγελάκας φεύγει αλλά κανένας δεν ξέρει ποιός θα πάρει την θέση του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καινούργιος Γενικός θα είναι" κολλητός " του Σαμαρά. Μήπως θα είναι και από τη Μεσσηνία?

- Η κηδεία του 86χρονου πατέρα του Ηλία Παναγιώταρου θα γίνει σήμερα στο Κακούρι. Όλες οι πίκρες μαζεμένες του πέσανε του συμπατριώτη μας Βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Πάντως για το θάνατο του πατέρα του εμείς του στέλνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια διότι το να χάνεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πολύ σκληρό. Πιο σκληρό όμως απ΄το να θάβεις τον πατέρα σου είναι να θάβεις το παιδί σου! Ο νοών νοείτο...

- Βούλιαξε η Τεγέα από παιδιά το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το τουρνουά μπάσκετ ( 3 on 3 ) που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης - μετά από τη σχετική  πρόταση Κουκάκη - εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Γι αυτό ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης γέλαγε κάτω από τα μουστάκια του παρέα με τον πρόεδρο του Τεγεατικού Συνδέσμου.

- Αλήθεια γιατί προχθές μέσα στο Μαλλιαροπούλειο υπήρχαν πολλές κενές θέσεις ενώ αρκετός  κόσμος που ήθελε να δει το κοντσέρτο καθόταν έξω από το θέατρο? Λάθος των διοργανωτών ή ανοησία αυτών που είχαν κλείσει τις θέσεις και τελικά δεν ήρθαν? Όπως και να ΄χει το θέμα ακούστηκαν πολλά παράπονα.

- Τώρα για την ίδια την εκδήλωση θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι πράγματι ήταν υψηλού επιπέδου και οι τυχεροί που μπήκαν μέσα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο απόλαυσαν ένα τέλειο κοντσέρτο από την Ορχήστρα της Εποχής του Διαφωτισμού. Το καλό να λέγεται και κυρίως να γράφεται.

- Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι το ερχόμενο Σάββατο ο Πρωθυπουργός μάλλον δεν θα πάει στη Μεσσηνία για το συνέδριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρά το γεγονός ότι οι προσκλήσεις αναφέρουν την παρουσία του. Λέτε το πουλάκι να επιβεβαιωθεί?

- Εκείνος ο Δήμαρχος Γορτυνίας που περιμένει την Κυριακή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βυτίνα δεν θα στείλει προσκλήσεις στους θεσμικούς παράγοντες του Νομού και της Περιφέρειας όπως οφείλει? Μόνος του με τον Παπούλια θέλει να μείνει? Άλλο και τούτο πάλι...

- Νέα εκπομπή αρκαδικού και περιφερειακού ενδιαφέροντος ενέταξε στο πρόγραμμά του το ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ. Πρόκειται για την εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΟ με ΠΡΟΣΩΠΟ" που θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη βράδυ ( 10 με 11 ) αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, Πρώτος καλεσμένος του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου την ερχόμενη Πέμπτη 17/10/13 μάθαμε ότι θα είναι ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης που θα μιλήσει για όλους και για όλα. Εμείς ευχόμαστε στην εκπομπή ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ και στον φίλο Τριαντάφυλλο καλή επιτυχία.

- ΤΕΛΟΣ: Το πολιτικό τραπέζι που έγινε στις όμορφες Αραχαμίτες την περασμένη Κυριακή έβγαλε πολλές ειδήσεις. Αν φυσικά ερχόταν και ο δημοσιογράφος που ήταν καλεσμένος τότε θα μιλάγαμε για μεγάλη επιτυχία. Το βραστό μαζί με τη σούπα που φάγανε οι επισκέπτες μάθαμε ότι  ήταν όλα τα λεφτά, Αληθεύει? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...