Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ποτό του Καρόλου, η μάχη της Κάρτσοβας και το άγραφο χαρτί της Τρίπολης

Το ποτό του Καρόλου, η μάχη της Κάρτσοβας και το άγραφο χαρτί της Τρίπολης

- Καλημέρα σε όλους. Παλιά λέγαμε: ¨ έγινε της Μαντινείας ¨ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Από προχθές λέμε έγινε της... Οιχαλίας!. Τί μάχες έχουν γίνει τελικά μέσα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης? Ομηρικές μάχες λέμε, γι αυτό λέτε να βαφτίσανε την Πελοπόννησο ...μυθική? Δεν εξηγείται αλλιώς...

- Πολλοί κάτοικοι του χωριού Κωνσταντίνοι της Μεσσηνίας ανέβηκαν προχθές στην Τρίπολη και πρωταγωνίστησαν στις διαμαρτυρίες για το σκουπιδοεργοστάσιο που ακούγεται ότι θα γίνει στο Δήμο Οιχαλίας. Πόσοι Κωνσταντίνοι να είχαν έρθει άραγε?

- Εις ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης αποφάσισε προχθές να μη συνεδριάσει! Τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας νιώθουν παραγκωνισμένα από το Δημοτικό Συμβούλιο που αγνοεί προκλητικά τη λειτουργία του οργάνου και αδιαφορεί τελείως  για τις αποφάσεις του. Άγραφο χαρτί έχει καταντήσει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

- Συνάντηση με τον Οδυσσέα θα έχει σήμερα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Ο Βουλευτής Αρκαδίας και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίοηκε αμέσως στην πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Μπουντρούκα και το απόγευμα θα τα πουν από κοντά. Τί θα πουν οι δύο πλευρές και τι θα αποφασίσουν θα το μάθουμε αμέσως μετά τη συνάντηση. Υπομονή.

- Στη Βυτίνα θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Κυριακή - καλεσμένος του Συλλόγου Φίλων  Τριανταφυλλίδειου κληροδοτήματος - και από τώρα έχει δώσει την παραγγελία του. Ο Κάρολος Παπούλιας  θέλει να πιει ούζο χωρίς γλυκάνισο και οι διοργανωτές έχουν δώσει ήδη τις σχετικές παραγγελίες για την προμήθεια του ποτού.

- Μαθαίνω ότι ο Δήμαρχος Γορτυνίας είναι στα μαχαίρια με τους ανθρώπους του κληροδοτήματος. Μάλιστα η μία πλευρά δεν θέλει να συνεργαστεί με την άλλη ούτε τώρα που έρχεται στη Βυτίνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Κανονίστε Γορτύνιοι να μην εκτεθούμε στον Πρόεδρο. Φίδι που σας έφαγε.

- Χαλάει ο καιρός από σήμερα στην Αρκαδία αλλά υπάρχουν και κάποιοι που χαίρονται! Είναι οι κυνηγοί που περιμένουν να χαλάσει ο καιρός για να πέσουν οι μπεκάτσες. Δε ρωτάτε το Ρουμελιώτη να σας πει?

- Αύριο στο ΤΙ ΒΙ ΣΟΥΠΕΡ ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Μερικές από αυτές είναι: ποιόν προτιμά για αντίπαλο στις ερχόμενες εκλογές, αν έχει πρόβλημα που ο Παυλής είναι πίσω από τον Παναρκαδικό και ποιά είναι η σχέση του σήμερα με τον Τατούλη. Μην χάσετε την εκπομπή ¨Πρόσωπο με Πρόσωπο¨ στις 10 το Βράδυ της Πέμπτης αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

- Συνέντευξη τύπου θα δώσει αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης ο Ευάγγελος Αυγουλάς ( Αντιδήμαρχος Ιλίου ) και ο επιστημονικός διευθυντής του κέντρου ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Τρίπολης ΑΜΑΛΘΕΙΑ Γιάννης Κουτσανδρέας. Θέμα της συνέντευξης θα είναι το δείπνο στο σκοτάδι που θα πραγματοποιηθεί στις 19/10/13 στην Τρίπολη.

- Σκληρές μάχες γίνονται και στο γήπεδο της Κάρτσοβας μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ Τρίπολης και του Μπανάνα. Αιτία της διαμάχης που έχει ξεσπάσει είναι ποιός θα κάνει τελικά κουμάντο στο γήπεδο της Κάρτσοβας και στις εγκαταστάσεις. Ο Δήμος Τρίπολης θα βγάλει πάλι τα κάστανα από την φωτιά.

- Σε πρόσφατη επίσκεψη που εμείς κάναμε στο γήπεδο -  για να δούμε από κοντά την κατάσταση - συναντήσαμε μόνο του τον Τάκη τον Μπανάνα να δουλεύει για να φτιάξει μία πόρτα!. Ότι και να λένε οι άλλοι εμείς αυτό είδαμε και αυτό σας μεταφέρουμε.

- ΤΕΛΟΣ: Ο ανώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τον εαυτό του, ο κατώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τους άλλους! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...